11 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Ляшко: План Зеленського продати землю – це початок громадянської війни

Плани нової влади щодо продажу землі можуть привести до громадянського протистояння не лише в селі, а в цілому в Україні.

Про це з трибуни парламенту українців попередив Олег Ляшко, інформує прес-служба РПЛ.

Політик наголосив, що Володимир Зеленський вже пообіцяв запровадити в Україні ринок землі світовим лідерам і кредиторам.

«На Україну насувається чорна хмара. Нова влада так само, як і попередня, хоче продати землю іноземцям. Порошенко та Вакарчук, які розказують, що вони опоненти ринку землі, насправді – за нього. Вони об’єднаються із новою владою в новому парламенті і разом намагатимуться продати українську землю іноземцям. І цей план Зеленського – це початок громадянської війни не лише в селі, а й у всій Україні. Він не розказує про це українцям, але вже по європейських столицях так само, як таємно домовився повернути російську делегацію до ПАРЄ, роздає векселя, дає обіцянки МВФ і транснаціональним корпораціям, що одне із перших його рішень у новому парламенті буде продаж землі іноземцям», – наголосив лідер РПЛ.

Політик закликав українців об’єднатися і не дати новій владі продати землю.

«Ніхто із тих, хто сьогодні рветься до влади, не знає, як живе село. Ми знаємо і не дамо продати українську землю та вбити село. Ми пропонуємо альтернативу грабіжницькій політиці, яку сьогодні проводить нинішня влада. Пріоритетом має бути не продаж землі іноземцям, а подолання бідності, відновлення виробництва і агропереробки в селі. Тоді мільйони українських заробітчан, значна чистина яких із села – повернуться додому. А ті власники паїв, які хочуть продати землю – нехай продають її за ринковою ціною до Державного земельного банку: земля належить українцям, здається в оренду і є ресурсом для відновлення фермерства на селі. Ці парламентські вибори – це бій за землю. Ми маємо виграти цей бій, щоб земля годувала українську націю!», – звернувся Ляшко до людей.

Нагадаємо, лідер радикалів Ляшко заявляв, що Офіс президента має бути на вокзалі, на базарі, в Пенсійному фонді.

48 КОМЕНТАРІ

  1. Я ні разу від Зеленського не чула про продаж землі. Це Ляшко мабуть приснилося, вже не знає, що придумати, що збрехати.

  2. Кожна людина має право сама вирішувати долю своєї землі,а ці балаболи бояться бо стільки землі під “тіпа” оренду нагребли а тепер прийдеться віддавати.

  3. Ляшко, твої майдани і війни,більшості вже обридли.
    Тобі дуже хочеться в «президенти»,це зрозуміло.Так може другим разом,заспокойся!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>