14.8 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Ляшко: Перед Кадировим Зеленський вибачився, а перед українцями – ні

В ефірі телеканалу NewsOne Олег Ляшко прокоментував скандальну заяву Зеленського про те, що українки – це «бренд».

«Я не можу зрозуміти, чому дивуються люди? Хіба всі забули, як Зеленський, виступаючи у Прибалтиці перед росіянами, порівнював Україну з німецькою порноактрисою, яка «дает в любых количествах сзади и спереди». Може хтось чув, щоб він вибачився за це перед українцями? Ні! Перед Кадировим він вибачився, коли той пальчиком помахав, а перед українцями за порівняння України з порноактрисою, не вибачився. Це показує рівень розвитку людини, яка сьогодні обіймає президентську посаду – у нього немає честі і гідності. Для нього Україна – територія для заробляння грошей», – заявив лідер Радикальної партії.

Народний депутат України наголосив на тому, що на міжнародних зустрічах президент має сприяти посиленню своєї держави і формувати позитивний імідж країни.

«Подивіться з якою зневагою Зеленський говорить «ну вы знаете, во всем мире Украина славится сельским хозяйством, шахтерами, металлургами». А чим Україна повинна славитися? Проститутками, заробітчанами, Чорнобилем і корупцією? Та Україна і повинна славитися талановитими людьми, потужною економікою і сильною країною, щоб друзі поважали, а вороги боялись. Треба бороздити світові океани, створювати нові робочі місця, вертати заробітчан з-за кордону, дати людям достойно жити в рідній країні і славитися своєю силою», – підкреслив Ляшко.

Народний депутат зазначив, що справжній патріот ніколи б назвав свою країну «порноактрисою», а жінок – «товарним знаком».

«Не має значення був тоді Зеленський президентом, чи ні – це у нього в крові. Не думаю, що вам чи мені прийде в голову називати свою країну порноактрисою. Тому що я українець, і для мене таке порівняння – це приниження. Я не дам йому принижувати Україну і зроблю все, щоб Україна славилась трудовим народом, сильною економікою, досягненнями і звершеннями», – підсумував Ляшко.

Раніше Ляшко висловив думку, що Зеленський приховує від українців, що збирається продавати землю іноземцям.

135 КОМЕНТАРІ

  1. одного не могу понять, за что этот петух требует извинения от Президента Зеленского, а где извинения от вер. Рады за 5 лет геноцида над народом

  2. Вибачся скотиняко за геноцид українського народу на протязі часу твого перебування у владі. Тебе гадина можна порівняти з геноцидом Сталіна у часи голодомору.

  3. А ты скотиняка извинился перед украинским народом з то что столько лет обдираеш его и
    Вреш что ужэ противно слушать питух недощипаный

  4. Зеленский извинился перед верующими мусульманами, если случайно обидел их, а не перед Кадыровым, этот петух прекрасно это знает, но честно отрабатывает шоколадные деньги, лучше бы он оружие почистил

  5. Ти, недотраханий, йому нема в чому вибачатися перед українцями, він ще не встиг скоїти того, щоб вибачатися, а ти скотиняка вгамуйся і не мели лишнього

  6. Он же тогда не об Украине и народе так говорил. Он говорил о вас, продажных шкурах. И сказал правду. Посмотри вокруг себя и скажи кто Вы. Так за что перед вами извиняться?

  7. А коли сволоти, вибачитесь ви? Ви в груди себе били на Майдані 2014,обіцяли золоті гори,а що ви зробили, до чого довели країну?Хто буде вибачатись перед матерям загиблих захисників, перед батьками онкохворих діток, перед пенсіонерами, які голодні лягали спати, перед усім українським народом за геноцид.
    Дай відповідь, Ляшко.Ти ж можеш репетувати всяку їрунду, а от по суті -зась

  8. Ляшко, а не пішов би ти на три букви, ти так дістав своїм ляпатливим язиком ,що тебе ні слухати не дивитися на тебе не хочеться.

  9. ЛЯШКО ПОРА ДАВАТИ НА ТАПКІ.БО ЯК ПОЧНУТЬ ПЕРЕВІРЯТИ ТВОЄ ВЕЗІННЯ В АЗАРТНИХ ІГРАХ І МАЙНО ТВОЄЇ МАМЦІ ЯКА ПРОРОБИЛА В КОТЕЛЬНІ ВСЕ ЖИТТЯ А ЗАРАЗ МАЄ ШАЛЕНІ СТАТКИ.

  10. Я ніяк не можу зрозуміти наших жінок вас назвали брендом!!!чому ви незадоволені вас що ширпотребом треба було назвати?Ну верещить Геращенко Луценчиха і Ляшко _ці зрозуміло а чому інші підспівують що тут образливого.зайдіть в Інтернет і почитайте про значення слова бренд.На це можуть ображатись дикуни Ляшко бо воно незрозуміло що воно не бренд а позор України

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>