2.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Ляшко: Один на печі все життя пролежав, інший пропахав, а отримують однакову пенсію – це треба змінити!

Відновити справедливість у нарахуванні пенсій пообіцяв Олег Ляшко у Бахмачі на Чернігівщині.

На різницю у розмірах виплат лідеру Радикальної партії жалілися місцеві бабусі. Кажуть, при такому ж трудовому стажі отримують менше, ніж ті, що вийшли на пенсію до 2011 року. Просили політика переглянути законодавство, – передає прес-служба РПЛ.

«Той, хто до 2011 року пішов на пенсію – має і пенсію, і допомогу. А той, хто пішов після 2011 року – має тільки пенсію і ніякої допомоги. Хіба я винна, що маю 25 років пенсійного стажу і вийшла на пенсію раніше 2011 року?», – обурилася одна з бабусь.

Олег Ляшко вважає несправедливим такий підхід до нарахування пенсій і дав слово у корені змінити пенсійне законодавство.

«Влада економить на людях з великим трудовим стажем і не виплачує їм нормальні пенсії, щоб латати за рахунок них дірки у держбюджеті. Ще й хоче підняти пенсійний вік. Я не дам підняти пенсійний вік та поміняю пенсійне законодавство, щоб пенсія платилася в залежності від стажу і умов роботи, а не було такої зрівнялівки, що один на печі все життя пролежав чи пропив, а інший пропахав – і однаково отримують мінімальну пенсію. Крім того, після виборів я одразу підніму мінімальну пенсію мінімум вдвічі», – підкреслив лідер РПЛ.

Нагадаємо, Ляшко пропонує запровадити медичне страхування та кримінальне покарання за продаж фальшивих ліків.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>