10.4 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

Ляшко наполягає на повністю, а не частково відкритому реєстрі педофілів

Позачергове засідання для ухвалення законопроектів Олега Ляшка про відкритий реєстр педофілів та їхню хімічну кастрацію відбудеться наступного тижня. Під цією ініціативою Радикальної партії підписалися вже 162 народні депутати. Нині парламентарі узгоджують дату проведення цього засідання, щоб зібрався кворум і закони були прийняті.

Про це у кулуарах Верховної Ради повідомив Олег Ляшко, передає прес-служба РПЛ.

«Попередньо ми планували провести позачергове засідання в понеділок, 8-го липня. Але є загроза, що значна частина депутатів, які працюють в округах, може просто не з’явитися. Для нас же надзвичайно важливо, щоб ці закони були прийняті. Тому ми зараз узгоджуємо день проведення цього засідання, щоб бути на 100% впевненими, що всі депутати прийдуть. Щодня в різних куточках України ґвалтують і знущаються над дітьми. За перше півріччя цього року понад 200 діточок стали жертвами сексуальних злочинів. Цю епідемію сексуального насильства потрібно припинити!», – наголосив лідер РПЛ.

Політик наполягає на повністю відкритому для громадськості реєстрі педофілів, а не частковому, та хімічній кастрації, як запобіжнику їхніх майбутніх злочинів.

«В усьому світі за педофілами є найсуворіший контроль. Вони не можуть гуляти біля шкіл, дитячих садків, дитячих майданчиків. Кожна сім’я знає, де вони живуть. А в Україні у ґвалтівників – вальяжне життя. Тому ми пропонуємо запровадити відкритий реєстр педофілів і хімічну їх кастрацію. Нам кажуть, що цей реєстр має бути закритий чи напівзакритий, мовляв, тільки для правоохоронних органів. Знаємо ми ці правоохоронні органи – за 300 доларів продадуть будь-яку інформацію і випустять будь-якого педофіла без суду і слідства», – вважає Ляшко.

Нагадаємо, раніше Ляшко заявив, що спочатку треба тарифи знизити, а потім боротися з матюками.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>