11.5 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Ляшко нагадав Генсеку Ради Європи Ягланду про принципи

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко повідомив про результати зустрічі з Генеральним секретарем Ради Європи Турбійоном Ягландом.  

Деталями зустрічі політик поділився у дописі на своїй Facebook-сторінці.

https://www.facebook.com/O.Liashko/posts/2003096013092319

“Щойно в Страсбурзі я зустрівся з Генеральним секретарем Ради Європи паном Ягландом. Я сказав йому, що на міжнародній арені усі українські політичні сили, представлені в ПАРЄ, об’єднані навколо захисту національних інтересів і категорично заперечують можливість повернення делегації Росії без виконання нею числених резолюцій ПАРЄ щодо її агресії проти України”, – повідомив лідер РПЛ.

Ляшко наголосив, що Рада Європи попри фінансові проблеми не повинна піддаватися шантажу Росії.

“Не можна обмінювати принципи на гроші! Умиротворення Росії та прощення її гріхів за російські гроші покладе край Раді Європи як організації, що базується на цінностях”, – зазначив народний депутат.

Ляшко не виключає, що Рада Європи може зазнати сумної долі довоєнної Ліги Європи, адже переживає кризу, бо втрачає чітке бачення сенсу свого існування.

“Рада Європи має знайти внутрішню силу і спроможність дати потужну відповідь на виклики з боку Росії. Рада Європи має підтвердити єдність, принципи та цінності Європи і в такий спосіб, відновити довіру до себе, віднайти своє місце в цьому складному світі як провідник верховенства права, прав людини та демократії. Я тут, щоб допомогти Раді Європи в цьому заради України і Європи в цілому”, – наголосив Ляшко.

Раніше Олег Ляшко повідомив, що українські депутати від влади заважають роботі журналістів у Страсбурзі. Також лідер РПЛ заявив, що ПАРЄ продає свої принципи за гроші.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>