9.9 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Ляшко на «Запоріжсталі»: Українські дороги, вагони, мости повинні будуватися з українського металу руками українців

Купувати імпортні вагони за мільйони доларів, коли такі ж самі вітчизняні коштують вдесятеро дешевше – це злочин.

Про це заявив кандидат у президенти Олег Ляшко на металургійному підприємстві «Запоріжсталь».

https://www.facebook.com/O.Liashko/videos/2045743968827523/

Політик підкреслив, треба забезпечувати роботою і зарплатою українців, а не закордонних конкурентів. Саме тому вимагає ухвалити його закон «Купуй українське, плати українцям!», який надасть перевагу вітчизняним виробникам.

«Запоріжсталь» реконструювала локомотив за десятки тисяч доларів. Він буде працювати ще 20 років. Натомість, «Укрзалізниця» закуповує імпортні локомотиви за мільйони доларів, при тому, що вітчизняна металургія простоює без роботи. Металурги не можуть вивезти продукцію, бо немає вагонів. Я зобов’яжу «Укрзалізницю» купувати вагони і локомотиви тільки з української сталі. Українські дороги, українські вагони, українські мости повинні будуватися з української сировини, зроблені руками українців. Саме тому одразу після виборів я прийму закон «Купуй українське, плати українцям!», щоб не імпорт завозили в Україну і забирали у наших людей роботу і зарплату, а навпаки – українці працювали і не побиралися по всьому світу за кредитами», – наголосив Ляшко, як передає прес-служба РПЛ. 

А щоб стимулювати вітчизняні підприємства виготовляти більше продукції, лідер РПЛ пропонує низку кроків.

«Я звільню від сплати податків нове обладнання, щоб підприємства модернізувалися, менше платили за газ, виконували екологічні програми, ставили сучасне обладнання. Менші податки – більші зарплати, бо ключове для розвитку економіки – це підвищення доходів людей. Після виборів я перегляну бюджет і збільшу зарплати. Крім того, для розвитку вітчизняних виробництв я знижу відсоткові ставки по кредитах, бо сильна економіка – це сильні підприємства», – підкреслив народний депутат.

Олег Ляшко вже домігся підвищення мита на вивіз металобрухту, щоб вітчизняна промисловість не мала браку сировини. Зараз добивається скасування мита на експорт металургійної продукції, щоб вітчизняні підприємства могли її більше реалізовувати.

«Євросоюз збільшив на 25% мито на експорт металургійної продукції з України. Додаткові мита означають, що ми менше будемо продавати продукції, а відтак – менше зароблятимуть працівники гірничо-металургійного комплексу. Де заяви влади на захист наших металургів? Немає! Влада мовчить, бо їй «до лампочки», скільки заробляють українці і чим годують своїх дітей. Я мовчати не буду! Я не дам нікому вводити мита на нашу продукцію і обмежувати доступ ні до внутрішнього, ні до зовнішнього ринків. Тому після президентських виборів я перегляну всі міжнародні угоди і розірву ті з них, що позбавляють українців можливості заробляти. Ніхто не буде перетворювати Україну на сировинну колонію!», – підкреслив Ляшко.

Раніше повідомлялося, що Ляшко вимагає прирівняти людей, які доглядають за родичами з інвалідністю, до соцпрацівників.

8 КОМЕНТАРІ

  1. Нам нужен мир, амбиции стоит придержать.Хватит воевать и уничтожать молодых хлопцев.Пускай влюбляются, женяться, и размножаются, а не колечатся и умирают за пороха бредни, никому ненужные реформы.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>