15.4 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Ляшко: На переїзди у президента гроші є, а на безкоштовне харчування дітей у школах – немає

На школи та дитсадки, а не на переїзди чи реорганізацію Адміністрації президента – Олег Ляшко порадив Володимиру Зеленському, як раціонально витрачати гроші держбюджету.

Перебуваючи на Житомирщині, лідер Радикальної партії познайомився зі школярами, які приїхали на канікули до бабусь. Розпитав дітей, як вони проводять відпочинок, та поцікавився, чому такі худенькі. На думку політика, не всі батьки можуть дозволити собі повноцінно годувати дітей тричі на день, тому хоча б у школах їх має забезпечувати безкоштовними обідами держава, – повідомляє прес-служба РПЛ.

«На переїзди чи нові офіси мільярди гривень є, а на безкоштовне харчування школярів за рахунок держави грошей немає. Спробуйте дитину прогодувати, коли щодня мінімум 50-70 гривень треба дати у школу. А якщо двоє чи більше дітей у сім’ї? Годують учнів тільки до 3-го класу. А що дитина у 5-му чи в 10-му класі їсти не хоче? Тому ми пропонуємо відновити харчування дітей у школах за рахунок держбюджету», – розповів Ляшко.

Лідер РПЛ переконаний, за рахунок безкоштовного харчування у школах у батьків будуть кошти на інші потреби своїх дітей.

«Ми пропонуємо, щоб дітям у школах щодня давали за рахунок держави стаканчик молочка, ложечку медку, борщ із м’ясом. Бо діти депутатів чи суддів м’ясо їдять тричі на день, а прості діти бачать те м’ясо на великі свята – Великдень чи на Різдво. Коли дитина повноцінно їсть – то і виросте здорова. А за ті гроші, що батьки зекономлять на харчуванні – нехай куплять дитині взуття чи одежу», – підкреслив Ляшко.

Як повідомлялося, Олег Ляшко відвідав Бердичівський геріатричний пансіонат на Житомирщині.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>