14.8 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Ляшко на Дніпропетровщині: Люди не повинні по всіх світах збирати кошти, щоб полікуватися

15 тисяч гривень – ціна життя чоловіка Наталії, мешканки селища Царичанка на Дніпропетровщині. Жінка підійшла до кандидата у президенти Олега Ляшка під час його робочого візиту в область та розповіла про біду, яка прийшла в їхню родину. За життєво необхідну операцію чоловіку виставляють рахунок, який сім’я Наталії не в змозі оплатити. Якщо ж кошти не знайдуться – двоє малолітніх дітей можуть залишитися без батька.

Про це повідомляє прес-служба РПЛ.

«Кажуть, збирайте поки гроші. Де хочете, знаходьте. А де я їх візьму? Ми малозабезпечені. Тільки 2 тисячі гривень на дітей отримуємо», – у розпачі розповіла жінка.

Олег Ляшко пообіцяв допомогти Наталії і її чоловікові з операцією, але наголосив, що українці не повинні по всіх світах збирати кошти, щоб полікуватися.

«Молодий хлопець може померти, тому що в нього немає 15 тисяч гривень на операцію, а нам влада лапшу на вуха вішає, що проводить таку хорошу медичну реформу. Ось вся реформа в цій жінці, яка плаче, що немає грошей на лікування. Влада грабує українців! Люди помирають через те, що у них немає грошей на операцію чи через те, що у них немає коштів на ліки», – обурився лідер РПЛ.

Народний депутат має чіткий план, який допоможе зробити медицину доступною для українців.

«Після президентських виборів я одразу перегляну бюджет, відновлю програми лікування важких хвороб, онкології і серцево-судинних захворювань та відновлю державний контроль за цінами на ліки. Щоб люди не платили вп’ятеро більше за ліки і не плакали, що немає грошей на лікування», – підкреслив Ляшко.

Раніше ми писали про те, що Ляшко дорікнув Міністру Реві, що більшість малозабезпечених не отримали субсидії.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>