1.9 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Ляшко: Моя політика – щоб в українців було більше дітей

Збільшити вдесятеро виплати по народженню дитини та по догляду за нею пообіцяв кандидат у президенти Олег Ляшко мамі 4 дітей з Моринців на Черкащині, пані Наталі. Жінка розповіла політику, що отримує в місяць 800 гривень допомоги, живе з малолітніми дітьми у зйомному будинку, грошей катастрофічно не вистачає.

Про це повідомляє прес-служба РПЛ.

“Вдесятеро збільшу допомогу по догляду за дитиною і по народженню дитини, щоб ви на ці гроші могли купити хату чи квартиру і жили зі своїми дітьми у власному житлі, ніде не тинялися по найманих кутках. Наташа, я підтримаю вас і ваших діточок!”, – пообіцяв багатодітній мамі народний депутат.

https://www.facebook.com/O.Liashko/videos/2064749756926944/

Олег Ляшко також розповів пані Наталі, що планує відновити державне фінансування харчування дітей у школах. Щоб гроші, які вона отримує по догляду за меншими дітьми, не витрачала на харчування у школі старших.

“Моя політика – щоб у вас було більше дітей і щоб ви мали можливості їх ставити на ноги, годувати, доглядати. А вони щоб мали перспективу, не залежно від того є у них волохата рука чи немає. Я буду волохатою рукою багатодітних сімей, дітей із села та з робітничих сімей”, – сказав лідер РПЛ.

Нагадаємо, раніше Ляшко дорікнув Міністру Реві, що більшість малозабезпечених не отримали субсидії.

27 КОМЕНТАРІ

  1. Мені завжди цікаво, як одна і та сама людина може говорити про високий рівень безробіття і про підвищення народжуваності?

  2. Слушай Олежа вот это ты подбросил идею,я думаю мама твоя в котельной миллионы заработала,есть земля,квартиры,дома вот и пусть займётся детьми сиротами что бы не росли как ты везде пиз…что ты дитя интерната,а что зачем ей сколько денег,тебе они не нужны ты и так не мало нааоровали да ещё и в лотерею тебе сука везет,знаешь какое в нормальных людей есть желание взять дебя за две ноги и разорвать что бы и Мосейчук не собрал.

  3. Збільшити вдесятеро виплату на дитину…це ми вже проходили. Результатом було суттєве збільшення кількості дітей, “на п’яну руку роблених”. Наші політики (і не тільки Ляшко) вдають, що не розуміють основноі демонр тенденцііі в світі:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>