8.7 C
Kyiv
Четвер, 18 Квітня, 2024

Ляшко: Майбутнє – за інноваціями та чистою екологією

В Україні вже понад 10 тисяч електоромобілів і їхня ціна дешевша, ніж подекуди у європейських країнах.

Про це у кулуарах Парламенту повідомив лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко, – передає прес-служба РПЛ.

Це стало можливим завдяки скасуванню податків, чого добивалася РПЛ.

“Звільнення від податків, від ввізного мита, від акцизу, від ПДВ – це все дало можливість на 30-40 відсотків здешевити вартість електромобілів, внаслідок чого люди почали їх більше купувати. Це був мій план. Я, до речі, хочу сказати, що провладні фракції блокували прийняття даних законів, казали, що ми лобіюємо електромобілі. Ми лобіюємо чисте довкілля, екологію, щоб менше шкідливих викідів було в атмосферу, щоб менше травили людей, щоб електромобілі були дешевші для українців”, – наголосив політик.

На цьому Олег Ляшко не хоче зупинятися і всіляко сприятиме початку виготовлення  електромобілів в Україні. Крім того, політик добивається, щоб доступними були не лише електромобілі, але й звичайні авто. Зокрема, вимагає знизити податки для розмитнення машин на “євробляхах”.

“Вони купили ті машини колись, щоб годувати сім’ю, щоб заробити копійку. Сьогодні за їхній рахунок хочуть наповнити бюджет. Я вважаю, закрити дірку по євробляхах треба так: всі, хто завіз їх в Україну, 500 доларів максимум заплатили і забули. І нехай працюють, їздять і годують свою сім’ю”, – таким чином Олег Ляшко запропонував вирішити проблему власників євоблях.

Натомість наповнювати бюджет політик пропонує за рахунок зміцнення економіки, інвестицій в модернізацію основних фондів, нових робочих місць та підвищення зарплат.

Нагадаємо, раніше Ляшко повідомив про стан здоров’я Шухевича.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>