11.5 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

Ляшко: Краще грохнути 10 терористів, ніж мати мільйони переселенців і втрачені території

Як п’ять років тому, так і зараз Олег Ляшко вважає, що під час захоплення адмінбудівель у Луганську треба було діяти жорстко.

Політик був тоді у місті й закликав керівництво держави стояти до останнього. Зустрічався також і з працівниками міліції. Народний депутат переконаний, окупації Донбасу можна було завадити, – повідомляє прес-служба Радикальної партії.

«Коли беруть до рук зброю і захоплюють Луганськ, Донецьк, Харків, треба діяти, а не соплі жувати. Я вважаю, що могли зберегти і Луганськ, і Донецьк так само, як зберегли Харків. Перемовини можна вести до тих пір, поки не взяли зброю. Коли взяли зброю – це вже терористи і розмови з ними короткі. Я там був і знаю, що саме там відбувалося. Я вимагав від керівників операції у Луганську дати команду на знешкодження терористичного угрупування, яке окупувало обласне управління СБУ. Вони проявили слабкість, боягузтво, побоялися дати команду і діяти рішуче», – розповів політик.

Олег Ляшко наголошує, такі нерішучі дії призвели до захоплення українських територій і страждання мільйонів українців.

«Сьогодні за слабкість платимо життями. Щодня гинуть військові. Тому, коли мені розповідають, що я занадто кровожерливий, бо вимагав їх знешкодити, я кажу, що краще грохнути 10 терористів, ніж сьогодні мільйони людей залишилися без житла, без роботи, Україна втратила території. Коли стоїть на одній вазі життя мільйонів людей, а на другій 10 чи 100 терористів, то з терористами ніхто у світі не панькається. Подивіться на Ізраїль, на те, як американці діють і всі інші. Так само жорстко, без ніяких сюсюкань повинна діяти і Україна по відношенню до тих, хто приходить до нас зі зброєю. Я б не побоявся. Якби в мене тоді були можливості, була влада, я б це зробив, не думаючи ні секунди», – зазначив народний депутат.

Лідер РПЛ переконаний, рано чи пізно сепаратизм у східних областях буде зупинено, відновлено інфраструктуру і він зможе прогулятися рідним Луганськом.

Нагадаємо, на Донеччині військовий прокурор заробляє підвищення, саджаючи воїнів АТО.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>