10.9 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

Ляшко: Коли стану Президентом – не буде поганих доріг!

Автошлях Київ-Прилуки-Суми буде першою дорогою, яку відремонтує Олег Ляшко після президентських виборів.

Це політик пообіцяв мешканцям рідної Чернігівщини під час візиту в область, – повідомляє прес-служба РПЛ.

«Поки до вас їхав, мені казали: «Ви не тією дорогою поїхали – вона погана». Не повинно бути поганих доріг на моїй рідній Чернігівщині. І першою дорогою, яку я зроблю після президентських виборів, буде Київ-Прилуки-Суми. Зараз вибиваю кошти на її ремонт. Написав відповідні звернення до «Укравтодору» та уряду. Орієнтовно на капітальний ремонт цього автошляху треба 2 мільярди гривень. Я виб’ю ці гроші і дорога буде зроблена. Київ-Прилуки-Суми буде дорога, як скло», – запевнив земляків Ляшко.

Жителі райцентру Ічня на Чернігівщині політику вірять, адже добре знають, що він слів на вітер не кидає. Після вибуху боєприпасів у жовтні минулого року лідер РПЛ першим приїхав до мешканців Ічні та сусідніх сіл, а згодом домігся компенсації витрат на ремонт житла і майна постраждалим.

«Коли у нас трапилася трагедія, вже наступного дня Олег Валерійович був у нас. Він прискорив усі ті надходження, бо не покидав Кабмін та Міністерство оборони, напрягав їх, щоб вони щось робили. І завдячуючи тому, що Олег Валерійович побачив тоді у жовтні, який у нас шкільний транспорт і швидка допомога, вже у грудні на рахунок міської ради надійшли кошти на придбання швидкої допомоги і шкільного автобусу. Спасибі вам за це», – подякувала секретар Ічнянської міської ради Валентина Колос.

Політик підкреслив, з таких маленьких містечок, як Ічня, складається вся Україна. Якщо процвітатимуть вони – розвиватиметься і вся країна.

«Досить торгувати сировиною і бути донором для наших конкурентів. Українські дороги, житло, мости повинні будуватися з українського металу, українського бетону, руками українців, щоб люди працювали, заробляли і не бомжували по всьому світу. Така політика дасть нам можливість стати на рівень з іншими країнами світу. У нас самодостатня країна, а перетворили її на величезну свалку, куди завозять всякий хлам. Тому моє завдання – відновлення економіки і перетворення України з великої свалки та велику стройку, де у кожного буде можливість працювати і достойно заробляти», – підкреслив Ляшко.

Нагадаємо, Житомирщина побажала Ляшку стати президентом.

45 КОМЕНТАРІ

  1. Где ты раньше был столько зим и лет….?
    Олег, я знаю, что ты читаешь это и скажу тебе :
    – Бреши в мiру. Це уже перебор.

  2. 100 метров НОРМАЛЬНОЙ дороги стоит 1 лям. И это минимум. Т.е. 1 км стоит 10 лямов. 100 км стоит 1 ярд. Он хочет сказать, что от Киева до Сум 200 км?
    Географию учи, неуч

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>