8.4 C
Kyiv
Четвер, 18 Квітня, 2024

Ляшко долучився до флеш-мобу на підтримку українських моряків

Член української делегації у ПАРЄ Олег Ляшко разом з колегами по фракції Андрієм Лозовим та Віктором Вовком підтримав флеш-моб, який влаштували родичі українських військовополонених моряків.

Про це політик розповів на своїй сторінці у Facebook.

«Зустрілися у ПАРЄ з Ольгою Гриценко – сестрою нашого моряка, який зараз перебуває у російському полоні. Капітан другого рангу Денис Гриценко надзвичайно мужній чоловік – на «суді» відмовився визнавати свою провину і заявив, що є військовополоненим. На прохання Ольги роздав євродепутатам паперові кораблики, щоб нагадати про 24 українських моряки, яких незаконно утримують у Росії за неіснуючі злочини», – написав лідер Радикальної партії.

Народний депутат наголосив на тому, що спроба європейських політиків повернути російську делегацію у ПАРЄ зменшує шанси усіх українців у російському полоні на звільнення.

«Усі ці розмови про повернення російської делегації у ПАРЄ забирають у наших хлопців надію на повернення додому. Я змушу європейських політиків дбати про принципи і справедливість, а не про власні кишені», – підкреслив Ляшко.

Нагадаємо, Ляшко заявив, що українські депутати від влади заважають роботі журналістів у ПАРЄ.

Крім цього, політик зазначив, що в ПАРЕ розказують про принципи, а самі продають їх за гроші.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>