15.4 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Ляшко: Для «євробляхерів» авто – єдиний спосіб хоч якось заробити

Завдання влади не заглядати в кишеню заробітчанам чи «євробляхерам», а створювати нові робочі місця в Україні.

На цьому наголосив Олег Ляшко в ефірі телеканалу «112 – Україна», передає прес-служба РПЛ.

Політик вважає, що Нацбанк мав би хвалитися не повідомленнями про збільшення суми переказів з-за кордону за минулий рік чи наповнення бюджету за рахунок водіїв на єврономерах, а конкретними рішеннями на підтримку вітчизняного бізнесу.

«Мільйони українців виїхали за кордон, бо не бачать перспектив в рідній країні. Риба шукає, де глибше – а людина, де краще. Тому завдання Національного банку не рахувати, скільки заробітчани перевели грошей в Україну, а знизити відсоткову ставку по кредитах, щоб люди могли відкрити свій бізнес, розширити і модернізувати виробництво. А то вичавили своєю неправильною політикою людей з України, а тепер заглядають їм у кишеню, ще й хочуть податками обкласти перекази заробітчан. Ми не дамо їм цього зробити!», – наголосив Ляшко.

Ще більше українців, переконаний політик, можуть залишитися без заробітків в рідній країні. Це водії на єврономерах, яким немає чим заплатити захмарні податки за розмитнення авто.

«У Дробові чоловік розповів мені, що за машину заплатив 1500 євро, а податків має віддати 3000 євро. Як людина може заплатити суму, вдвічі більшу, ніж коштує та машина? Багато людей купили ці «євробляхи», щоб заробляти та сім’ю годувати. А з них податки здирають, ще й хваляться, що за їхній рахунок наповнюють бюджет. Я за цей закон не голосував і я його скасую після президентських виборів. «Євробляхери» повинні платити максимум 500 доларів за розмитнення. Заплатив ці гроші – спи спокійно, працюй, заробляй і годуй свою сім’ю», – підкреслив народний депутат.

Олег Ляшко переконаний, неправильна економічна політика приводить до поглиблення соціальної кризи.

«Політика влади одна – більше кредитів та підвищення податків. Через таку політику в Україні немає середнього класу. Є десяток сімей, які розкошують на мільярди, включно з Президентом, і є мільйони бідних. А потім дивуємося, чому кожні 10 років в Україні революції. У мене інша політика – менше податків і менше кредитів. Самим треба розвивати економіку і заробляти», – підсумував Ляшко.

Нагадаємо, нещодавно Ляшко заявив, що сильна економіка – це гарантія безпеки наших дітей.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>