9.8 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Ляшко-депутатам: Якщо серед вас є тверезі голови – не голосуйте за підвищення податків (ВІДЕО)

Підвищення податків у нинішніх умовах призведе до катастрофи в економіці.

Про це попередив лідер Радикальної партії Олег Ляшко в ефірі телеканалу «Україна 24», коментуючи відповідний намір влади, – передає пресслужба РПЛ.

Лідер Радикальної партії вважає, що наслідком цього рішення буде закриття підприємств, збільшення безробіття і ще більша бідність населення.

«Замість того, щоб перекрити корупцію на митниці, на оподаткуванні, на будівництві доріг, вони збільшують податки. Накрали мільярди, кишені набили, а тепер, щоб виплачувати зарплати і пенсії, вони хочуть залатати ці дірки в бюджеті за рахунок підприємців. На три місяці вони отримають доходи з податків до бюджету, а що буде потім, коли продукція стане неконкурентною, коли підприємства не здатні будуть платити ці податки? Сотні тисяч людей опиняться на вулиці без роботи і їм не буде чим годувати свої сім’ї», – наголосив Ляшко.

Політик звернувся до народних депутатів та закликав не голосувати за підвищення податків.

«Якщо ще є тверезі голови в парламенті, я звертаюсь до них – в жодному випадку не голосуйте за підвищення податків. Навпаки, податки треба знижувати, щоб приходив інвестор, приносив гроші і щоб відновлювалось виробництво в Україні», – сказав Ляшко.

Читайте також: «Закінчиться колапсом економіки». Ляшко про наміри влади підняти податки для нацвиробників

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>