14.7 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

Ляшко-депутатам: На кожному стовпі повішу морди тих, хто не підтримав зміни до Конституції по землі!

Парламент провалив запропоновані Олегом Ляшком зміни до Конституції, якими пропонувалося назавжди закріпити землю за фермерами. Політик відреагував жорстко: пообіцяв розвісити на стовпах в кожному селі портрети всіх, хто голосував проти. Зокрема, це стосувалося представників найбільших фракції – БПП і «Народного фронту». Дісталося і екс-президенту.

«Чому ви, Петро Порошенко, один із найбільших латифундистів, не дали команду своїй фракції голосувати за цей важливий закон? Чому ви забираєте можливість у фермерів пожиттєво успадковувати землю, володіти нею, заробляти на життя і годувати свою сім’ю? Колеги із «Народного фронту», які дали мізерну кількість голосів – вам не соромно, коли ви не підтримуєте фермерів і позбавляєте можливості українців бути господарями на своїй землі? Вийдіть із цієї затишної зали, підіть у село і подивіться, що там життя немає. Бо ви, провладна коаліція, проводите таку політику, щоб люди задарма віддавали землю. Ви не дали людям ні копійки на кредити, на державну підтримку, на доїльні установки. Люди не можуть оформити державні акти навіть на сінокоси для випасу. Ви їх ганяли, розпаювали і збудували на паях маєтки. І ви ще хочете землю продати?», – обурився Ляшко, передає прес-служба РПЛ.

Політик переконаний: тих, хто не голосував за законопроект про землю – українці мають знати в обличчя.

«Я вимагаю від голови парламенту оприлюднити список тих, хто не голосував за землю для фермерів у парламентській газеті «Голос України». Я ваші морди повішу на кожному стовпі, в кожному селі, на базарах, на вокзалах, біля зупинок. Щоб люди, коли чекають автобусу, читали і плювали у ваші морди. Нехай у вас руки чи ноги повідсихають за те, що ви сьогодні забираєте в українців майбутнє. Поки я в парламенті, я не дам вам продати українську землю іноземцям. Я змушу вас змінити державну політику по відношенню до українських селян, щоб заробляли наші люди, а не іноземні конкуренти!», – підсумував Ляшко.

Нагадаємо, Олег Ляшко переконаний, що наміри президента продати землю іноземцям суперечать Конституції.

32 КОМЕНТАРІ

  1. Первый столб это для собственного фото, ведь у тебя столько земли, что обычному АТО-ку ты не смог добиться у Порошенко, не хватило

  2. Нас не интересует твоё мнение. А я хочу ,что б отменили мараторий на продажу земли, Я хочу продать свои паи и иметь хорошие деньги,Почему я должна получать копейки за аренду. Ты,Ляшко ,нагреб себе,земельки и боишься теперь с ней расстаться……

  3. Земля у нас дожна быть народной. Хочешь работать на земле оформляй аренду. Так что главный калавод заткни варню и не воняй.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>