12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Ляшко: Де влада, коли у сироти забирають землю?

Повернути землю, вкрадену у сироти Олени Струцької з Миргорода, пообіцяв кандидат у Президенти Олег Ляшко.

24-річна дівчина зі сльозами на очах звернулась до політика під час його зустрічі із містянами. Просила допомогти відвоювати земельний пай. 3,5 гектари землі злодії забрали по підроблених документах ще у 2008 році. З того часу сирота оббиває пороги чиновників, але толку немає.

«Дівчина, як і я, росла без батьків, її виховувала бабуся. Кілька років тому злодії в шахрайський спосіб забрали в сироти землю. З того часу – ні паю, ні оренди. Судитися в Олени грошей немає. Ходить по чиновникам, але всі їй відмовляють. Мільйон їх розвели із «космічними» зарплатами, а сирота 10 років не може свій пай повернути. І виходить так, що земельна ділянка, яка б мала годувати дівчину, зараз годує злодіїв. Де влада? Чому вона не захищає людей? Тому що в країні бардак і бєспрєдєл! Оленці я допоможу – підключу юристів і поверну їй землю. Але я хочу, щоб кожна людина в Україні відчувала себе захищеною», – наголосив Ляшко, як передає прес-служба РПЛ.

Історія із Оленою Струцькою – це ще один доказ того, що українцям не потрібний ринок землі, переконаний лідер РПЛ. Аби захистити людей від «чорних юристів», Олег Ляшко пропонує ухвалити антирейдерські закони. А навічно зняти питання продажу землі, за словами політика, допоможуть його зміни до Конституції.

«Продаж землі за нинішньої корумпованої системи у судах та правоохоронних органах буде простим обкраданням людей. І таких історій, як із Оленою Струцькою, буде мільйон по Україні. Продажні суди будуть штампувати підроблені рішення, забирати майно і землю у людей. А люди не підуть судитися, бо в них немає грошей. Нам не треба ринок землі. Нам треба порядок в країні, робота і зарплата на селі і щоб земля годувала українців та належала українцям», – підкреслив Ляшко.

Раніше повідомлялося, що Ляшко заявив, що українцям перш за все потрібні високі зарплати і пенсії, а не грамоти.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>