19.3 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Ляшко: Чорнобильцям потрібні заслужені пільги і доступні ліки, а не квіти

Забезпечити соціальний захист ліквідаторам наслідків аварії на ЧАЕС пообіцяв Олег Ляшко у Коростені на Житомирщині. Чорнобильці пожалілися, що не мають грошей на ліки, комунальні послуги.

Лідер РПЛ пообіцяв виправити таку несправедливість, передає прес-служба РПЛ.

«Для чорнобильців важливо, щоб влада мала совість і серце. Відновлю справедливість. Вони своє життя віддавали, а сьогодні їм кажуть: «Ми вас туди не посилали». І розповідають, що в бюджеті немає грошей. На прокурорів, суддів є, є і 1,5 мільярди гривень премії Коболєву, а чорнобильцям немає. Вдова чорнобильця отримує 2 тисячі пенсії, а 4 тисячі треба віддати за комуналку», – обурився народний депутат.

Олег Ляшко пообіцяв переглянути закон про соціальний захист ліквідаторів аварії на ЧАЕС та забезпечити його виконання.

«Я поміняю бюджет і забезпечу виконання закону про соціальний захист чорнобильців. Закони треба виконувати, інакше, що це за держава, яка тільки грабує, бреше і не виконує закони? Про чорнобильців влада згадує двічі на рік до річниці катастрофи. Скоро знову будуть ходити придурюватися, як вони співчувають і квіти класти. Чорнобильцям треба не квіти, а доступні ціни на ліки, медичне обслуговування, санаторне лікування і справедлива пенсія. Я їм це забезпечу», – сказав лідер РПЛ.

Нагадаємо, Ляшко хоче посилити відповідальність за варварську вирубку лісів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>