11.5 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Ляшко: Бідна країна – поживний навоз для корупції

Підкуп виборців зникне як явище лише після подолання бідності, вважає Олег Ляшко. За його словами, перехід з мажоритарної на пропорційну систему виборів проблему не вирішить, якщо не підвищувати доходи українців.

Про це повідомляє прес-служба РПЛ.

«Що пропорційна, що мажоритарна система – це корупція при нинішній владі. На мажоритарці роздають по 300-500 гривень, щоб підкуповувати українців. За пропорційної системи роздаватимуть мішки грошей лідерам партій, щоб вони брали у список. Тому треба реальна відповідальність за корупцію – повернення смертної кари, скорочення чисельності депутатів та запровадження механізму їх відкликання, щоб Дамоклів меч відповідальності висів над всіма чиновниками. Тоді буде байдуже, яка система виборів», – зазначив Ляшко.

За словами політика, ключове для подолання бідності – це знищення корупції.

«Найпоживніший навоз для корупції – це бідність, до якої довела людей нинішня влада. І сьогодні, за три тижні до виборів, влада імітує, що долає бідність. Роздає подачки перед виборами, а після них – на 40% з 1 травня збільшить вартість газу і вдвічі більші рахунки виставлять людям за комуналку. Ось яку аферу планує влада. Президент Ляшко скасує рішення уряду про підвищення цін на газ, введе мораторій на підвищення вартості комунальних послуг і не дасть грабувати людей!», – запевнив лідер РПЛ.

Нагадаємо, Ляшко закликав Порошенка звільнити 8000 добровольців з тюрем.

1 коментар

  1. ЧОМУ ненакладено АРЕШТ на ЗАВОД для переробки граніту Злочинно-Корупційні СХЕМИ Макарівщини “бездіяльність правоохоронців”
    1) 1+1 ТСН -> ВІДЕО https://youtu.be/3iYvy-gsGw8
    2) ЦРУ -> ВІДЕО https://youtu.be/jSMgNs1cWxQ
    3) Національна ПОЛІЦІЯ України http://old.npu.gov.ua/mvs/control/kyivska/uk/publish/article/134225;jsessionid=A39AAD0F1CA47D01BE85F5F5C1ACC5AE
    4. Фігурант розслідування —> https://far.chesno.org/case/385/
    5. Біографія – https://opendatabot.ua/c/30782182
    6. https://informator.news/kak-deputat-bpp-sol-var-kr-shuet-khyshchenyia-torfa-na-kyevshchyne/
    7. “Моя Київщина” http://mykyivregion.com.ua/2018/11/09/deputata-solvara-zvinuvatili-v-krishuvanni-nezakonnogo-vidobutku-torfu-v-makarivskomu-rajoni/
    8. http://makariv.misto.online/news/10159904-ekologichna-katastrofa-v-sosnivci-makarivskogo-r-n-na-kiyivs
    ” Соснівський гранітний кар’єр мав бути закритий ще понад 11-років тому ”
    1 підроблений детальний план території “Соснівського гранітного кар’єру” саме частини кар’єру “села Соснівка” який не відповідає реальної території що встановлено та що працює.
    2 фіктивні-підставні-проплачені перевірки Інспекцією екології – Міністерством екології –
    Держпродспожив служби – Сільхоз інспекцією – Держпраці та підробка документів місцевою – районною владою.
    (приховують-покривають незаконні Підриви-Добування-Перероблення граніту на частині кар’єру “села Соснівка” та сприяння у приховуванні не сплати податків не від оренди та не від надр частини кар’єру “села Соснівка” приватною компанією ТОВ Енергетична група.
    За фактами в Макарівській Поліції в 2013році відкриті кримінальні провадження та постійно йдуть слідчі дії ( саме головне щоб постійно не було жодних доказів )
    ЧОМУ ненакладено АРЕШТ на Дробильний ЗАВОД? ЧОМУ ненакладено АРЕШТ на цю частину кар’єру? В ночі та інколи в день попри заборони вмикають Електро-ДРОБИЛЬНО-ПЕРЕРОБНИЙ ЗАВОД для переробки граніту.
    З 2008року до теперішнього часу на цій частині кар’єру регулярно незаконно Підривають-Добувають-Переробляють граніт приватна компанія ТОВ Енергетична група саме на території Соснівської сільської ради поряд з житловими будинками, ось тому з 2008року та до теперішнього часу навмисно не укладають Оренду з Соснівською сільською радою “щоб формально не було доказів” “підробивши документи та детальний план території кар’єру”, приховують не сплату податків від оренди від надр та формально приховують що на території Соснівки незаконно стоїть та працює Електричний ЗАВОД для Переробки граніту поряд з житловими будинками з 2013р. відкриті кримінальні провадження в Макарівській Поліції —> постійно якби йдуть слідчі дії
    “роблять все щоб не було жодних доказів”. Взявши під свій контроль Соснівську сільську голову для надання підроблених-фіктивних рішень сесій та інших документів. Приватна компанія ТОВ Енергетична група уклали фіктивну оренду з сусіднім селом Томашівською сільською радою Фастівського району для отримання спеціального дозволу на надра та підробляючи документи вказуючи ніби ведуть свою діяльність на території Томашівки (фіктивна оренда земельної ділянки а “повинна бути оренда родовища”) все тому що: 1 – Соснівський ДЕРЖАВНИЙ гранітний кар’єр мав бути закритий ще в 2004-2005році. 2 – на частині кар’єру яка на території Соснівської сільської ради незаконно встановлено та працює Електро-ДРОБИЛЬНО-СОРТУВАЛЬНИЙ ЗАВОД – крадуть сільську електрику. 3 – саме на частині кар’єру яка на території Соснівської сільської ради постійно незаконно Підривають-Переробляють граніт представники ТОВ Енергетична група. 4 – понад 11-років не сплачують податки до Соснівки не від оренди не від надр які добувають на території Соснівської сільської ради. ( підробка документів, залякування людей і тд.
    РОБЛЯТЬ та ПІДРОБЛЯЮТЬ ВСЕ ЩОБ НЕ БУЛО ЖОДНИХ ДОКАЗІВ)
    1 – https://opendatabot.ua/c/30782182
    2 –
    http://old.npu.gov.ua/mvs/control/kyivska/uk/publish/article/134225;jsessionid=A39AAD0F1CA47D01BE85F5F5C1ACC5AE
    3 – http://mykyivregion.com.ua/2018/11/09/deputata-solvara-zvinuvatili-v-krishuvanni-nezakonnogo-vidobutku-torfu-v-makarivskomu-rajoni/
    4 – http://mykyivregion.com.ua/2018/04/28/u-seli-pid-kiyevom-lyudej-ponad-desyat-rokiv-otruyuyut-granitnim-pilom-video/
    5 – https://youtu.be/jSMgNs1cWxQ
    6 – https://youtu.be/3iYvy-gsGw8
    7 – https://youcontrol.com.ua/catalog/court-document/74483433/
    8 –
    http://mykyivregion.com.ua/2019/01/10/pomichnik-nardepa-solvara-rvetsya-pracyuvati-v-antikorupcijnomu-sudi/
    9 –
    https://edrsr.dominus.kiev.ua/judgement/31086361?fbclid=IwAR00M61_kkolDPNo4YjCD5nd66a02VSRuqGJz4iq-b_nbMKfpiXe-PoB6LU
    10 – http://makariv.misto.online/news/10159904-ekologichna-katastrofa-v-sosnivci-makarivskogo-r-n-na-kiyivs
    11 – https://informator.news/kak-deputat-bpp-sol-var-kr-shuet-khyshchenyia-torfa-na-kyevshchyne/
    12 –
    https://www.slovoidilo.ua/2018/12/03/infografika/polityka/yaki-politsyly-predstavlyayut-vladu-rajonax-nelehalnoho-vydobutku-hranitu-ukrayini

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>