12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Ляшка на Дніпропетровщині зупинили пенсіонерки і попросили підняти пенсію

На під’їзді до Покровського, що на Дніпропетровщині, Олега Ляшка зупинили дві жінки і попросили підняти пенсію. Валентина Миколаївна Скоторенко та Світлана Дмитрівна Єфанова розповіли політику, що ледь виживають, бо всі гроші йдуть на оплату комунальних послуг.

Про це повідомляє прес-служба РПЛ.

«У мене 42 роки стажу, 1900 гривень пенсія. Маю субсидію, але, все рівно, більше тисячі віддаю за комуналку. Залишається 600 гривень, а це зараз ніщо», – бідкається Велентина Миколаївна.

У Світлани Дмитрівни схожа ситуація: «1205 гривень пенсія. Я інвалід третьої групи, все життя пропрацювала свинаркою».

Лідер РПЛ обурився такій соціальній несправедливості і пообіцяв підняти пенсію. Крім того, Олег Ляшко збирається збільшити закупівельну ціну на молоко, щоб жінки могли заробляти, тримаючи корів.

«Вода коштує 20 гривень, а молоко – 5 гривень, тому що пальмову олію завозять, травлять людей. Я забороню ввезення пальмової олії, платитиму селянам дотації, приберу свиней від влади і верну корову в село», – сказав жінкам народний депутат.

«У мене 31 березня день народження. Зроблю собі подарунок – проголосую за вас», – так попрощалася з Олегом Ляшком Світлана Дмитрівна.

Нагадаємо, раніше Ляшко на базарі купив домашніх продуктів і розказав, як збільшити купівельну спроможність громадян.

9 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>