2.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Легалізатори злочинних доходів розпочали інформаційну війну проти податківців

Столичні податківці з січня по березень місяць поточного року ліквідували 6 “конвераційних центрів”, окрім цього встановили 78 транцитно-конвертаційних підприємств задіяних у “відмиванні” грошей, вилучили 4,7 млн грн готівкових коштів та стягнули 94,9 млн грн (це майже 28% від загального показника по Україні) з вигодонабувачів “конвертаційних центрів”.

Але така бурхлива діяльність підрозділів податкової міліції, що координується полковником Ігорем Скороходом не всім довподоби. І легалізатори злочинних доходів розгорнули активну інформаційну діяльність по дискримінації служби та її керівника. Так як законним шляхом з податківцями не повоюєш, конвертатори вирішили підти шляхом дискримінації її керівника і розмістили в деяких “жовтих” ЗМІ тексти з суб’єктивним відношенням до керівника підрозділів податкової міліції виражених в нецензурній формі, – передає ASPI.

В службі на такі заяви не реагують і продовжують свою справу, хоча розуміють що незадоволених їх діяльністю досталь. Лише на тому тижні податкова міліція ДФС у Києві прозвітувала про викриття кримінальних порушень у митній сфері.

Нагадаємо, за січень березень столичними податківцями виявлено 42 кримінальних правопорушення у митній сфері, внаслідок чого в бюджет відшкодовано 75,1 млн грн, що складає 52% від загального показника по Україні. Ліквідовано чотири центри мінімізації митних платежів, які надавали послуги по ввезенню товарів за заниженою вартістю.

Перший заступник начальника Головного управління ДФС у Києві, який здійснює координацію діяльності підрозділів податкової міліції, Ігор Скороход вкотре наголосив, що формування податкової культури – основне завдання служби і жодні дискримінації на це не вплинуть.

Раніше ми писали про те, що у ДФС розповіли, коли в Україні зникнуть контрабандисти-“човники”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>