15.4 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Кива внeсe заставу за поліцeйського, якого заарeштували за побиття націоналістів

Кандидат у президенти від Соціалістичної партії Ілля Кива заявив, що внесе заставу за арештованого поліцейського Василя Мельникова, підозрюваного у побитті представника “С14”.

Про це Кива повідомив на своїй сторінці у Facebook.

https://www.facebook.com/kivailya/posts/1220278291463652

“Мною буде внесена застава за поліцейського Василя Мельника, який брав участь у затриманні націоналістів біля будівлі Подільського РУВС. Сьогодні суд заарештував його на 2 місяці”, – написав він.

Кива стверджує, що впевнений, що правоохоронці “мають право на застосування сили проти тих, хто не знає міри своєму “активізму” і перетворює його в протиправні дії”.

“Подібні рішення судів дискредитують правоохоронну систему і перетворюють звичайну роботу поліцейських в шоу під час передвиборної кампанії”, – вважає він.

Кива додав, що “не дозволить принижувати роботу поліцейських” і буде захищати кожного з них.

Нагадаємо, суд заарештував поліцейського Василя Мельникова, який брав участь у побитті активістів організації С14. Відомо, що у нього є можливість вийти під заставу у 115 тисяч гривень.

9 КОМЕНТАРІ

  1. той поліцейський часом не тітушка Ківи? Цікаво, а це не Ківа допоміг втекти з-під українського слідства російському капітану арештованого судна Норд до Криму? Чи це Голубан організував, а такі як Ківа просто виконують Кремлівські замовлення?

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>