10.4 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Київський школяр претендує на рекорд з перемог на шкільних олімпіадах

20 лютого 2019р. до Національного Реєстру Рекордів буде внесено досягнення шестикласника київської гімназії Андрія Куделі, який здобув 37 призових місць на шкільних олімпіадах за осінній сезон впродовж 65 днів.

Про це розповіає “ЗІК”.

Перемагав 11-річний вундеркінд на олімпіадах Всеукраїнського та міжнародного рівнів з таких дисциплін як українська мова, українська та світова літератури, історія, іноземні мови, інформатика, математика та інші. Такий блискучий результат сам школяр пояснює просто – йому цікаво навчатися.

«Діти-вундеркінди – це золотий ресурс України. Нам приємно, що у Національному Реєстрі Рекордів є окрема категорія досягнень юних знавців, рівню знань яких можуть позаздрити навіть дорослі», – зазначила керівник Національного Реєстру Рекордів Лана Вєтрова.

Андрій Куделя в один рік уже знав абетку, у чотири роки вільно читав книжки, у п’ять почав писати власні книжки та робити ілюстрації до них. Зараз готується до друку його авторська книга з власними ілюстраціями «Незнайомці або Як уникнути халепи» (видавництво «Зелений Пес»). Хлопчик є активним слухачем Центру літературної освіти «Litosvita», навчається у Вищій Школі Media&Production телеканалу «1+1».

Раніше ми писали про те, як у Ляшка заступились за українських айтішників.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>