14.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

КВУ вимагає, щоб Зеленський оплатив “Слугу народу 3” як агітацію

Комітет виборців України закликав кандидата в Президенти Володимира Зеленського оплатити з виборчого фонду трансляцію фільму “Слуга народу 3”, бо вбачає у показі відеофільму передвиборну агітацію на користь кандидата.

Про це йдеться в повідомленні КВУ у Facebook.

“КВУ вважає, що показ відеофільму “Слуга народу 3” є діяльністю, що спонукає виборців голосувати за Зеленського, який є виконавцем головної ролі у фільмі, а також кандидатом у президенти”, – йдеться в повідомленні.

У комітеті стверджують, що фільм має політичну тематику і позитивно зображує діяльність художнього персонажа Зеленського, а його назва ідентична до назви політичної партії, висуванцем від якої він є.

“КВУ закликає Зеленського оплатити показ відеофільму “Слуга народу 3” на телеканалах, що його транслюватимуть, із виборчого фонду кандидата в президенти”, – зазначають в КВУ.

Комітет вважає, що в разі, якщо Зеленський не оплатить трансляцію фільму, це буде порушенням закону “Про вибори президента України”.

Прем’єра нового сезону серіалу “Слуга народу” запланована на березень 2019 року.

Вибори президента мають відбутися 31 березня.

Раніше ми писали про те, що популярна у Facebook група «Михаил Саакашвили – наш лидер» змінила назву і віднедавна піарить кандидата у президенти Володимира Зеленського.

3 КОМЕНТАРІ

  1. Молодой, энергичный каскадер, не запачкан политикой и не имеющий никакого понятия о ней, готов присоединиться к команде Зеленского на условиях , в случае победы на выборах, занять должность Министра охраны здоровья. Обещает быть “карманным”министром , выполнять любые прихотливые реформы всех, кто этого пожелает. О себе; трудолюбив, легко сговорчив, к женщинам безразличен, без вредных привычек.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>