11.5 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Купівля телеканалів кумом Путіна – те ж саме, якби Геббельс видавав газету «Правда», – Ляшко

Накласти жорсткі санкції на телеканали Медведчука і зупинити окупацію Кремлем інформпростору в Україні вимагає від президента Олег Ляшко. Лідер Радикальної партії переконаний: скупка каналів кумом Путіна – це спецоперація за гроші «Газпрому».

«Купівля інформаційних каналів в Україні – це розроблена в Росії і освячена в Кремлі спецоперація із захоплення інформаційного простору України. Ця спецоперація здійснюється за кошти «Газпрому». Медведчук є оператором і виконавцем цієї операції. Фактично інформаційний простір України захоплює не Медведчук, а Путін», – вважає Ляшко.

Головною причиною окупації Кремлем інформпростору в Україні політик назвав 5-річну бездіяльність колишнього президента.

«Саме Порошенко мовчки потурав, коли Медведчук скуповував телеканали, саме Порошенко з Медведчуком вів бізнес, саме завдяки Порошенку Медведчук представляв Україну в Мінську, саме при Порошенку, та вже і при Зеленському, Медведчук літає напряму в Москву. Я, наприклад, вчора зустрічався з прем’єр-міністром Ізраїлю Нетаньягу в Єрусалимі, а Медведчук разом з усіма іншими був у Москві, де знову хочуть затягнути Україні газовий зашморг Кремля», – підкреслив народний депутат.

Олег Ляшко наголосив, президент має всі повноваження припинити розповсюдження російської пропаганди на українських телеканалах.

«Захоплення інформпростору в Україні Путіним – це те ж саме, якби під час Другої Світової війни Геббельс видавав газету «Правда» чи «Звезда». Зеленський обіцяв рішучу реакцію на це. Де вона, крім робочої наради в РНБО, результатів якої ніхто не бачив? Зеленський як президент України має всі можливості захистити інформпростір України від спецоперації Кремля. Якщо він цього не зробить, то він або абсолютно непрофесійний, або так само у змові з Медведчуком і Путіним», – підсумував Ляшко.

Раніше ми писали, що Олег Ляшко за добу добився ратифікації угоди про зону вільної торгівлі з Ізраїлем.

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>