2.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Кожний кандидат в Президенти має здати аналізи, щоб виборці побачили його легені, його кров, – Ляшко

Серце нормальне, тиску немає, легені чисті.

Такий висновок почув Олег Ляшко, зробивши рентген у Золотоніський центральній районній лікарні на Черкащині.

Політик вважає, що медобстеження має бути безкоштовним, адже рання профілактика захворювань дозволить зберегти сотні життів українців.

“Хтось мені каже: «А для чого ви тут робите, на цьому обладнанні?» А чим я кращий від жителів Золотоноші? Вони приходять роблять рентген, а чому я не можу зробити його тут? Люди приходять у лікарню, коли вже жарений петух в одне місце клюне, а треба приходити щорічне обстеження. Чому люди сьогодні не проходять їх? Немає грошей. Тому я відновлю фінансування, щоб діагностика, профілактика, рентген, узі, МРТ, щоб все робили за рахунок державного бюджету. Якщо, не дай Бог, якась хвороба треба її виявити на ранній стадії», – сказав народний депутат.

Послідувати своєму прикладу Олег Ляшко закликав і інших кандидатів у Президенти. Він переконаний, нація має знати, кого вона обирає, – передає прес-служба РПЛ. 

“Ми пропонуємо провести обстеження всіх кандидатів у Президенти. Вони йдуть, обіцяють золоті гори, то давайте хоч подивимося на їхні легені і на їхню кров. Скільки там наркоти, скільки там дурі, скільки там нікотину і всього іншого. Якщо ти сам хворий і дурний, то що ти народу можеш дати? Тільки здорова нормальна і чесна людина може навести порядок у країні. Якщо ж у тебе легені не зрозуміло які, якщо в крові алкоголь і наркота, якщо ти жінку свою рідну кинув і ходиш кудись на ліво, як ти можеш допомогти сім’ям нормально жити, народжуваність в країні збільшити? Тому треба все починати з себе. Прозорість – це наша сила і наша ядерна зброя», – наголосив лідер РПЛ.

Нагадаємо, раніше Ляшко заявив, що тяжкі захворювання мають лікуватися виключно за рахунок державного бюджету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>