19.3 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Козак Гаврилюк купив джип за 100 тисяч

Депутат Верховної Ради від фракції “Народний фронт” Михайло Гаврилюк задекларував купівлю автомобіля Ssang Yong Rexton 2008 року випуску за 98 тис. гривень.

Про це йдеться у його декларації про істотні зміни, повідомляє ІНФОРМАТОР.

Покупку автомобіля Гаврилюк оформив 28 грудня 2018 року.

Ssang Yong Rexton 2008 року випуску обійшовся депутату всього 98 тис. гривень. При цьому на авторинку вартість даного автомобіля цього року випуску стартує від 8 тис. доларів (еквівалентно 220 тис. гривень).

Нагадаємо, минулого року Гаврилюка побили під Верховною Радою.

106 КОМЕНТАРІ

  1. Ось вам “патріоти”, які нічого не роблячи, заробляють на потрібному голосуванні у ВР. Тому добре думайте, люди, кого вибираєте і чи потрібно 450 трутнів у ВР, вистачить 150!!!

  2. Іще раз впевнилася хто хоч при маленькій владі і ті грабують простий люд.А працював на фермі біля корів фуражиром. От вам і влада . Вірно китайці задавали нашим представникам питання , чому за хабарі не розстрілюють.

  3. Орел без перьев! Вот она продажная душа и вылезла!….
    В этой верховной зраде видно пороблено
    Кто туда попадает не может удержаться от соблазна брать бабки и много….

  4. Собі купив джип,а,що воно,бидло,зробило для народу?Показав задницю на Майдані, і тепер став таким народним ”героєм”,а воно ж безграмотне,зате знає собі ціну,любить хорошо поїсти,в костюмі треба ходити,щоб виглядіть!

  5. “Молодець Козаче”,народний обранець,який влився у коритну систему!Але,що цікаво,як той пан Гаврилюк буде далі жити без “народного корита?!

  6. Кто был никем попал в ВР сразу стал никчёмным депутатом с авто в 100 тыс гр за заслуги перед природой,походил голяка и такие блага.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>