14.7 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

“Костанчук навіть не здогадувався, що його “вела” Генпрокуратура”, – Юрій Тимошенко

Журналісти ІНФОРМАТОРа зв’язалися з кандидатом в президенти Юрієм Тимошенком, який розповів про скандал навколо спроби дати йому хабар.

Гроші для підкупу кандидата в президенти Юрія Тимошенка за відмову від участі у виборах затриманим правоохоронцями особам передавав через посередників народний депутат від ВО «Батьківщина» Валерій Дубіль. Про це Юрій Луценко заявив сьогодні на брифінгу Генеральної прокуратури.

“Так, Тарас Костанчук намагався дати мені хабар. Про це сьогодні розповів генеральний прокурор Юрій Луценко на своєму брифінгу. У нього є абсолютна доказова база. Може, Костанчук не здогадується, але його “вели” останні три дні. Зафіксовані всі розмови зі мною, з представниками моєї команди, з замовниками, які віддавали команду. Я сподіваюся, що суд вирішить цю справу”, – коментує Юрій Тимошенко.

Також він зазначає, що Луценко стверджує, що Валерій Дубіль, який давав накази Костанчуку, можливо, узгодив свої дії з головою фракції партії “Батьківщина” Юлією Тимошенко.

“Навряд чи він робив це на власний розсуд, не узгодивши свої дії з керівництвом фракції. Можливо, це було навіть санкціоновано головою фракції. Мені головне, що я зупинив тиск на мене. Костанчук казав, що він є представником МВС. І в своїх погрозах озвучував, що МВС розірве на шматки мене, мою команду, тих, хто позичав кошти на заставу, навіть тих, хто буде членами в комісії від мене. Це все було дослівно зафіксовано в повідомленні в WhatsApp”, – додає Тимошенко.

Нагадаємо, СБУ підозрює Валерія Дубіля в створенні “виборчої піраміди” для підкупу виборців на користь Юлії Тимошенко.

2 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>