12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Королевська, Єфремов та Курченко контролюють підприємства в ОРДЛО, – Снєгирьов

Народний депутат Наталія Королевська, підсудний екс-голова фракції “Партії регіонів” Олександр Єфремов та олігарх-втікач Сергій Курченко продовжують контролювати свої підприємства на тимчасово окупованих територіях України.

Про це під час інтерв’ю ІНФОРМАТОРу заявив політичний та військовий експерт Дмитро Снєгирьов.

https://www.facebook.com/informator.ukraine/videos/1430666740397935/

За його словами, після втечі Януковича, ні Королевська, ні Єфремов, ні Курченко не втратили своїх бізнес-активів на територіях, окупованих російсько-терористичними військами “Л/ДНР”.

“Позиції оточення Януковича зовсім не послабшали. Це ще один з фейків, які вкидаються і розповсюджуються, мовляв “все віджато, нічого не працює”. Пані Королевська (Наталія Королевська, колишній депутат від “Партії регіонів”, член фракції “Опозиційний блок” – ред.) як контролювала свої підприємства на окупованій території, так і контролює. Пан Єфремов (Олександр Єфремов, екс-голова фракції “Партії регіонів”, нині підсудний у справі про держзраду – ред.) як контролював свою нерухомість, так і контролює. Відповідно так само добре себе почувають й інші особи, наближені до екс-президента Януковича”, – переконаний експерт.

Він заявив, що контроль над своїми активами в ОРДЛО зберіг і олігарх-втікач Курченко.

“Так, дійсно, більшість підприємств передано під так зване “зовнішнє управління” Сергія Курченка, але знову таки: “А хто такий Курченко?”. Це людина, яка наближена до Януковича і є його “касиром”. Себто йдеться про те, що відбуваються ті самі процеси, які відбувалися до втечі Януковича – концентрація фінансових потоків в одних руках і вся, так би мовити, “команда” працює на одну “сім’ю”, тобто на екс-президента України”, – заявив Снєгирьов.

Нагадаємо, раніше журналіст ІНФОРМАТОРа поспілкувався з Дмитром Снєгирьовим в ефірі програми “ІНФО.LIVE”, під час якої стали відомі нові подробиці сприяння розгортання контрабанди тютюну і алкоголю з ОРДЛО з боку державних чиновників та про план Москви стосовно війни на Донбасі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>