12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Кононенко покинув партію Порошенка

Найближчий соратник п’ятого президента України Петра Порошенка Ігор Кононенко заявив про вихід із партії “Європейська солідарність”.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

“Я був і залишаюся прибічником європейського і євроатлантичного вектору розвитку країни, тому робитиму все від мене залежне, щоб захистити вибір українського народу. Цілковито поділяю прагнення партії “Європейська солідарність” бачити незалежну, економічно процвітаючу Україну у вільній сім’ї європейських націй”, – написав політик.

За його словами, свою місію він бачить у тому, щоб дати можливість молодим патріотам брати активнішу участь у розбудові країни.

“Тому я вирішив поступитися своїм місцем у партійному списку новим політикам, біографія яких буде писатися на чистому аркуші, що не заплямований у гібридній інформаційній війні. Також хочу дати можливість проявити себе молодим партійцям, тому полишаю партійні посади – це мій особистий внесок у створення ”соціальних ліфтів” в Україні. Вірю в нашу молодь і завжди готовий її підтримати”, – підсумував Кононенко.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2380479312012311&id=100001507967095

Нагадаємо, у березні журналісти “Схем” опублікували розслідування про виведення коштів з обленерго. За даними журналістів, колишній депутат Дмитро Крючков, а також соратник Порошенка народний депутат Ігор Кононенко разом із олігархами братами Суркісами через компанії-прокладки виводять кошти за кордон. Контрольні акції обленерго належать державі, але насправді ними керують міноритарні акціонери Суркіси.

Після розслідування Ігоря Кононенка та бізнесменів Григорія й Ігоря Суркісів викликали на допит у НАБУ.

25 квітня Кононенко прийшов на допит у НАБУ. Журналістам він повідомив, що “запрошений на співбесіду” та відмовився відповідати на запитання, чи впізнав на аудіозаписах, оприлюднених в програмі “Схеми”, свій голос.

9 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>