11 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Конференція “Економічне майбутнє України”. Погляд зсередини

Українська асоціація Римського клубу спільно з Київським міжнародним економічним форумом розпочали другу щорічну конференцію наукової молоді “Економічне майбутнє України”.

Кореспондент ІНФОРМАТОРа перебуває на заході і готовий розповісти ключові подробиці масштабного просвітницького проекту.

5 квітня студенти економічних факультетів провідних навчальних закладів зі всієї України мають змогу відвідати конференцію, метою якої є формування нового погляду на стратегію розвитку нашої держави.

Конференція

Понад 500 молодих фахівців спільно з ключовими науковцями сьогодення зі всього світу по-новому оцінять економічні перспективи України в епоху інформатизації та глобалізації ринків.

Конференція відбувається у одному з кращих в Європі інноваціних парків Unit.City, який є чудовим прикладом адаптації індустріального ландшафту під головні вимоги часу.

Серед спікерів конференції й колишній голова Римського клубу, автор фундаметальних економічних творів Ернс Ульріх фон Вайцзекер, норвезький економіст, підприємець та дослідник Ерік Райнерт, Гаррі Джейкобс, член Римського клубу, СЕО Світової Академії мистецтва та науки.

У своїй вступній промові голова Української Асоціації Римського клубу Віктор Галасюк зазначив, що сьогоднішній захід є унікальним, оскільки об’єднує та залучає молодь до розробки та формування нового економічного вектору розвитку України, знайомить майбутніх економістів зі світовими тенденціями та поглядами на розвиток глобальної системи господарства, членом якої має стати й Україна.

Конференція
Голова Української Асоціації Римського клубу Віктор Галасюк виголошує вступну промову перед учасниками конференції

Його колега, Гаррі Джейкобс, під час виступу наголосив на важливості того моменту, у якому зараз перебуває наша держава, адже попри тоталітарне минуле, світові кризи та політико-військові виклики, Україна не відмовилася від свого шляху до побудови ринкової економіки та демократії. Вчений також зазначив, що освічена молодь є запорукою втілення цих прагнень.

Конференція
Член Риського клубу Гаррі Джейкобс

Критик світового економічного порядку, розробник альтернативної моделі “Історичного розвитку” Ерік Райнерт розпочав свій виступ зі слів про шанс, який отримала Україна від того, що вільний ринок більше не є основою міждержавних відносин. Провідну роль у цьому процесі економіст віддає США, яка стала на захист власних інтересів та інтересів національного виробника.

Економіст та дослідник Ерік Рафнерт виступає з лекцією для учасників конференції

За словами Райнерта, такі дії США дають змогу і Україні розпочати досягнення своїх зовнішньоекономічних цілей, утвердження вітчизняного виробника всередині країни та його торгову експансію на зовнішні ринки. Саме у таких діях вчений вбачає успіх нашої держави та зростання добробуту її населення.

ІНФОРМАТОР продовжує слідкувати за перебігом Конференції наукової молоді “Економічне майбутнє України”.

Нагадаємо, раніше голова Української асоціації Римського клубу Віктор Галасюк заявив, що Україне на шахівниця для ігор “сильних світу цього”.

Далі буде

Максим Лиманський 

для ІНФОРМАТОРа

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>