10.4 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Компанія Коломойського відновила трансляцію заборонених в Україні російських телеканалів (ОНОВЛЕНО)

У платному пакеті провайдера VIASAT з’явилися ТНТ, «Шансон ТВ», «РТР Планета», «Россия 24» та інші російські телеканали.

Про це йдеться у блозі журналіста «Укрінформу» Георгія Тихого.

«VIASAT Коломойського повернув до трансляції заборонені російські телеканали. ТНТ, Шансон Т В, РТР Планета та інші. Попри всі заборони Нацради та МВС, які ніхто не скасовував», — написав журналіст.

Він повідомив, що російські телеканали транслювалися провайдером VIASAT сьогодні зранку. Трансляція РТР відбувалася під № 605, RUSBestsel — під № 606, «Россия24» — під № 607, «НТВ-Мир» — під № 608, 8 TV RU — під № 609 та 1 TV RUS Rom — під № 610.

Провайдер відреагував на заяву журналіста.

“Компанія Viasat стурбована неправдивою інформацією, яку розповсюджують користувачі у соціальних мережах щодо начебто присутнього ряду телеканалів країни-агресора у пакетних пропозиціях провайдера. Інформація, яку в своєму дописі на facebook опублікував користувач Gosha Tykhyi, не відповідає дійсності та є відвертим наклепом. Такі дії можемо розцінювати як навмисний підрив репутації Viasat та введення читачів в оману, поширюючи зраду в соціальних медіа, не розібравшись у технічній стороні питання”, – йдеться у заяві компанії.

Компанія переконує, що канали з порядковим номером після 600-го – не входять до пакету, а налаштовуються індивідуально, що Тихий знов прокоментував у своєму блозі. Він зазначив, що нікто в його родині не налаштовував телеканали. За словами журналіста, співробітник компанії пропонував йому налаштувати російські канали, однак абонент відмовився.

У VIASAT провели внутрішнє розслідування:

“Спеціаліст, який допоміг налаштувати російські канали, не є співробітником компанії Viasat, а є майстром по налаштуванню супутникового телебачення компанії-підрядника, який також підключає до інших платформ і, вочевидь, може пропонувати їхнім абонентам також встановлювати заборонені телеканали. Ми обурені тим, що в Україні ще є люди, які працюють на користь агресора, що свідчить, скоріш, про брак просвітницької роботи з боку держави. Відсьогодні Viasat припиняє будь-яку співпрацю з цим підрядником. З рештою підрядників і майстрів-налаштувальників буде проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу”.

Станом на 28 березня ситуація була вирішена, про що сам автор публікації написав на своїй сторінці у Facebook:

“Як правильно реагувати на критику клієнтів, майстер-клас від «Віасату». Отже протягом сьогоднішнього дня, після посту щодо ситуації з російськими телеканалами у нас у телевізорі, вони:

– зв’язалися зі мною для уточнення абонентського номеру, спілкувалися ввічливо;

– вислали спеціалістів до нас додому, які видалили російсьські телеканали з тюнеру, спілкувалися ввічливо;

– провели внутрішню перевірку, виявили, майстер якої саме компанії-підрядника займався налаштуванням ;

– припиняють будь-яку співпрацю з цією компанією-підрядником; з рештою майстрів-налаштувальників проведуть роз’яснювальну роботу;

– подякували за допомогу у розкритті цієї схеми”.

Нагадаємо, Ляшко закликає прийняти його законопроект про перевірку кандидатів в Президенти в нарколога і психіатра.

42 КОМЕНТАРІ

  1. Подняли пост месячной давности. Настройщика уволили в тот же день. Читайте Фейсбук автора поста))

  2. типова подача МЕГАСЕНСАЦІЙ від Провокатора :
    беремо блог ідіота, який не розібрався в суті питання, та тиражуємо по всіх усюдах, не зважаючи на те, що той ідіот таки спромігся сам зрозуміти свою тупість!!

  3. якщо хто не знає, багато супутникового ТВ по Україні безкоштовне, ставили по дві тарілки, одна на три супутника Європи, один на росію, так і зараз у багатьох та тарілка на рф залишилася!!

  4. а ты быдло бандеровсое знаешь!?! Очевидно забыл предатель порохобот как в самое трудное для Украины время только один Коломойский создал на свои деньги армию,
    назвал себя с усмешкой на лице бандеровцем, сорвал план Путина Новоросия и объявил за «голову» сепара 10 000 ,
    объявил НА ВСЮ Украину !! А Зеленский уже летом 2014г. с 95 кварталом в зоне АТО поднимал дух армии.
    7 февраля 2015 в России против Зеленского и Роговцевой возбудили уголовное дело за финансирование антитеррористическо й операции – АТО.
    Так кто у нас действительно патриоты Украины ?? ..или у лохов короткая память ? Мрази западенские.

  5. Олег Тимощук шо конкретно? Де живете? Розкрадання укроборонпрому не чули??? А липецька фабрика яка виготовляє дешевий сигмент цукерок які потім продають у нас в країні

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>