10.4 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Команда Ляшка блокує парламентську трибуну через «космічні» платіжки

Команда Радикальної партії Олега Ляшка заблокувала трибуну у Верховній Раді.

Про це повідомляє кореспондент видання ІНФОРМАТОР.

За словами кандидата у Президенти Олега Ляшка, вимога його команди – прийняття постанови про скасування рішення Кабінету Міністрів про підвищення ціни на газ, звільнення керівництва НАК «Нафтогаз» та встановлення мораторію на підвищення цін на житлово-комунальні послуги.

«Це не політичні вимоги, через які ми блокуємо трибуну. Це реалії життя. Мільйони українських громадян через політику, яку проводить влада, не можуть оплачувати «космічні» платіжки. В людей немає грошей – ні пенсій, ні зарплат, які вони отримують, не вистачає, щоб заплатити платіжки. Саме тому ми звертаємося до парламенту з вимогою прийняти постанову, яку зареєстрували ще в листопаді минулого року, про скасування рішення уряду про підвищення ціни на газ, встановлення мораторію на підвищення цін на житлово-комунальні послуги, звільнення керівництва «Нафтогазу» та повернення мільярдних премій, які вони нарахували собі. Ми блокуємо парламентську трибуну, щоб влада виконала наші вимоги», – заявив Ляшко.

Лідер Радикальної партії також звернувся до парламентських колег з «Батьківщини» і «Самопомочі» підтримати вимоги його команди.

Нагадаємо, раніше кандидат у Президенти Олег Ляшко заявив, що влада бреше, коли каже, що захищає людей від здирницьких тарифів.

Фото – Роман Пєтушков

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>