11.5 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Коломойский: Майдан – это плохо

Игорь Коломойский считает, что “Майдан – это плохо”.

Об этом в интервью Bihus.info заявил олигарх Игорь Коломойский.

“Майдан – это плохо. Потому что власть Януковича довела до Майдана, а революция это всегда плохо”, – сказал он.

На вопрос, является ли Майдан плохим событием из-за последствий, Коломойский ответил утвердительно: “Минус Крым, минус Донбасс, минус 13 миллионов (людей в стране – ред.)”. По словам олигарха, виноваты в этом “Янукович, Россия, революция, взаимная ненависть и гражданский конфликт”.

Трамп и Путин поговорили по телефону.

3 КОМЕНТАРІ

  1. На Київщині СЛІДЧІ з 2008року до цього часу 2019року покривають не законний видобуток та переробку граніту Злочинно-Корупційні схеми. “саме головне щоб постійно не було жодних доказів”.
    ВІДЕО 1 “ЦРУ” -> https://youtu.be/jSMgNs1cWxQ
    ВІДЕО 2 1+1 “ТСН” -> https://youtu.be/3iYvy-gsGw8
    Рейдерським шляхом захопивши “Соснівський Державний гранітний кар’єр” представники ТОВ «Енергетична група» у вигляді своєї філії «Соснівський гранітний кар’єр», надаючи фіктивні документи про оренду території. Варто зазначити, що договір оренди території з Соснівською сільською радою так і не було заключено.
    Для проведення махінації була вигадана схема, згідно якої Соснівський гранітний кар’єр формально приписали до сусіднього села Томашівка Фастівського району.
    Для цього були оформлені відповідні документи, які начебто засвідчують добування та переробку граніту на території Томашівської сільської ради хоча по факту не законно добувають та не законно переробляють граніт саме на території Соснівської сільської ради поряд з будинками місцевих мешканців порушуючи всі допустимі норми.
    Оренди з Соснівкою сільською радою немає, дозволу на видобуток та переробку граніту на території Соснівської сільської ради – немає, як і дозволу від Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України.
    ( підробивши документи території кар’єру що не відповідають дійсності по підробленим документам прикриваються людьми яких звозять з всюди та придставляючи як ніби місцеві жителі села Соснівка )
    З 2008 року по теперішній час 2019року це товариство незаконно на території Соснівської сільської ради проводять підривні роботи та не законно встановили Електро-ЗАВОД для переробки граніту. Щоб приховувати незаконну діяльність зазвичай працюють в НОЧІ.
    Соснівський гранітний кар’єр відкрито з 1954-року тоді було проведено геологію та експертизу надр та дано ліцензію на 50-років. Кар’єр мав бути закритий ще в 2004-2005році.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>