12.9 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Князєва залишили в МВС, але на новій посаді

Колишній очільник Національної поліції Сергій Князєв став радником міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та увійшов до колегії міністерства.

Про це стало відомо з повідомлення на сайті МВС.

“Я хочу подякувати Князєву за роки праці в поліції взагалі та за роки праці на посаді Голови Національної поліції. Ми всі пам’ятаємо, що ви зробили для держави на Донбасі, в непрості часи в Закарпатті, в Рівненській області. Останні соціологічні дослідження показали, що рівень довіри до поліції становить 51% – це заслуга Сергія Князєва особисто в тому числі”, – заявив міністр МВД Арсен Аваков.

Аваков запевнив, що рішення про відставку Князєва – це “плановий крок, який не обумовлений негативними факторами та брудною інформаційною кампанією проти офіцера поліції”.

Аваков також повідомив, що за поданням голови Національної поліції від 9 вересня 2019 року, полковника поліції Вадима Трояна, який раніше обіймав посаду заступника мінінстра внутрішніх справ, призначено заступником голови НПУ.

 

Нагадаємо, заступника Князєва Клименка призначили новим головою Нацполіції.

44 КОМЕНТАРІ

  1. Ах,Да й молодці!!!!!Не можна «систему « ламати,всі свої і «одні руки»!!!!Все розуміємо,а пан Зе,що не бачить,чи може вже «не чує»????

  2. Под Аваковым все мусора страны,и плюс масса всевозможных формирований. А Зеля слишком молод и не имеет такой силы,чтобы снять его. Увы …

  3. Сергій Кияниця Вряд-ли. Просто во время выборов Аваков не принял сторону Пороха,дал возможность провести честные (более-менее) выборы,вот Зеля и не трогает его. Пока…

  4. І як тепер розуміти українською:
    -Авакова радує,
    -Авакова порадує,
    -сам радіє….
    Ну ніяк не виходить “РАДИТЬ”
    Не розумію де проблема? У мене,чи,всеж,в МВС?

  5. Оуєть !!!
    Оце реформи від Зєлєнского ! Тепер зрозуміло чому на нас в Європі дивляться як на чумних! Бо ми є ЗЛО !!
    Шоколадне, синє,зєлєне але зло !

  6. Сергій Кияниця Шутите? Параша пять лет нихрена не делал,только бизнес и бабло накапливал,а тут ЧЕТЫРЕ месяца,из которых ТРИ парламент не работал,и вам уже невтерпежь!

  7. Сергій Кияниця не можна бкло голосувати з принципу за стару владу. навіть якшо це знову промах,то наступного разу в з них нвхто не попаде в уряд,

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>