10.4 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Хакери розсекретили переписку ватажка “ДНР” з “сірим кардиналом” Путіна

Проект Distributed Denial of Secrets (DDoSecrets) опублікував документи, отримані в результаті хакерського зламу, які начебто  містять листування так званого ватажка “ДНР” Дениса Пушиліна з кремлівськими кураторами. 

Про це повідомляє “Громадське“.

Журналістка Ема Бест з команди, що працювала над оприлюдненням зливів,  у коментарі виданню зазначила, що  новий витік інформації  зможе підтвердити певні здогадки і фактично засвідчити російську агресію проти України.

Оприлюднене листування –  це начебто листи ватажка самопроголошеної «ДНР» Дениса Пушиліна до Адміністрації Володимира Путіна з проханням про надання гуманітарної допомоги, а також до патріарха РПЦ Кирила з проханням про зустріч для обговорення питань захисту церквою представників самопроголошених республік.

Так, розслідувачі стверджують, що Денис Пушилін, який очолив  «ДНР» після ліквідації Олександра Захарченка, неодноразово надсилав листи в приймальню Владислава Суркова, в яких звітував про діяльність республіки та радився щодо обрання відповідних осіб в «уряд» «ДНР».

Нагадаємо, бойовики “ДНР” почали навчати дітей страшному.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>