14.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Мені нічого невідомо про домовленості між Зеленським і парламентом, – Білоцерковець

Депутат фракції БПП Дмитро Білоцерковець повідомив, що не знає про жодні домовленості між політичними силами щодо голосування за простанову про дату інавгурації і йому невідомо, чому Рада проголосувала за 20 травня.

Депутат розповів, що не знає, чим керувалася Рада, голосуючи за інавгурацію 20 травня та заявив, що при голосуванні керувався політичною відповідальністью.

“Я був готовий голосувати за всі дати, які надходили, я вважаю, що тут є більше політична відповідальність за новообраного президента, ми за всі дати голосували”, – повідомив народний депутат.

Також Дмитро Білоцерковець заявив що не знає, чи існують якісь компроміси між президентом та парламентом та не знає, чи буде між президентом та парламентом боротьба.

“Як я це можу спрогнозувати? Давайте підемо на каві погадаємо, я не знаю, я з паном Зеленським не знайомий, як я можу сказати є це компромісом чи ні?!” – повідомив депутат.

На питання журналіста щодо законопроекту про зміни до закону “Про виконання військового обов’язку та проходження військової служби”, депутат відповів, що не ознайомлювався з законопроектом, хоча документ був включений у порядок денний сесії.

“А я яке відношення до цього законопроекту маю? Я не знаю, я не можу зараз коментувати”, – заявив депутат.

Нагадаємо, раніше ІНФОРМАТОР повідомляв, що представники парламентських політсил і Зеленський дійшли згоди щодо дати інавгурації.

Інавгурація Зеленського відбудеться 20 травня о 10 годині ранку.

Фото – Роман Пєтушков

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>