12.6 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Каплін пропонує заборонити блатний шансон у маршрутках

Народний депутат України Сергій Каплін пропонує заборонити блатний шансон у громадському транспорті. Таку пропозицію депутат запропонував на брифінгу в стінах Верховної Ради.

Депутат заявив, що перш ніж підіймати тарифи, перевізники повинні суттєво збільшити якість послуг, – повідомляє ІНФОРМАТОР.

“Ніяких напівп’яних водіїв в маршрутках, ніякого блатного шансону, ніяких зламаних автомобілів, які знаходяться на межі аварійності, ніяких порушень графіку роботи маршрутного транспорту, ніякого засмальцьованого вигляду водіїв”, – повідомив Сергій Каплін у ефірі телеканалу РадаТВ.

Як повідомлялося, раніше Каплін зареєстрував законопроект про 10-ті роковини газового контракту.

Фото – Лига.Досье – LIGA.net

16 КОМЕНТАРІ

  1. Треба маршрутки заборонити і нормальні автобуси пустити.Тоді не буде ні блатного жарону, не будуть виганяти пенсіонерів і інвалідів з автобуса.Ти ніби депутат,складаеться таке враження що тебе сьгодні з ПТУ вигнали

  2. Чому нвхто нe думає про вихованя молоді дітeй мультики російською в каіe і барах російська в маршрутках шансони аж тошнить аід них а потім дивуємся чому така молодь алe молодь почала думати кращe за нас старковптих срсровців вони люблять свою батьківщину свою мову свою історію цe ми пeрeжитки які думають тільки про гроші і як нажeртися думайтe трохи мозгами нe смішіть своіх дітeй і внуків

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>