9.8 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Кандидат від «Голосу» Огньов і нардеп від БПП Загорій живуть разом, – ЗМІ

Журналісти з’ясували, що кандидат від «Голосу» Дмитро Огньов і нардеп від БПП Гліб Загорій ділять спільний дах над головою – вони мають не просто родинні зв’язки, а й прописку в одній квартирі.

Про це йдеться у розслідуванні проекту Схеми: корупція в деталях.

Дмитро Огньов – кандидат від «Голосу» по 121 округу з центром в Дрогобичі. Широкому загалу він більш відомий, як учасник телепроекту «Громада на мільйон» (1+1). А взагалі-то він – власник великої овечої ферми «Меринос-Захід» на Західній Україні.

Гліб Загорій – депутат від БПП. За даними ЗМІ, він входить у так звану неформальну «групу Третьякова» у складі БПП у Раді. У 2014 році навіть був скандал – заступник міністра інформполітики Артем Біденко заявляв, що Загорій начебто купляв місце в БПП, проте після суду, через 2 роки вибачився. І це не єдиний скандал – Загорій – неодноразовий фігурант журналістських розслідувань і досліджень антикорупційних активістів ЦПК щодо фармбізнесу.

То як же поєднуються власник фармбізнесу та власник овечої ферми?

«Мій батько зазвичай казав, що у нього троє дітей – я, моя сестра і власне «Дарниця», – розповідав Загорій в інтерв’ю.

Справді, «Дарниця» – сімейний бізнес. В наглядовій раді підприємства у різні роки були: колишня дружина Загорія, батько та мати Загорія, сестра Загорія.

Остання – Наталя Огньова, згідно з даними реєстрів, займалася фармацевтикою роками. Востаннє була членом наглядової ради у 2018 році.

І вона ж – Наталя Огньова, дружина Дмитра Огньова – в минулому Наталя Загорій, сестра Гліба Загорія.

Виходить, що відомий депутат від «БПП» та кандидат від «Голосу» – родичі. Причому, не випадкові, оскільки бізнесмен із Західної України прописався не де-небудь, а у брата та бізнес-партнера своєї дружини.

Нагадаємо, раніше Вакарчук взяв у команду депутата від БПП. Народний депутат Павло Різаненко піде на позачергові парламентські вибори у складі партії «Голос».

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>