2.9 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Кадровими призначеннями Зеленський порушив дві передвиборчі обіцянки, – експерт

Під час кадрових призначень в Адміністрації президента, РНБО, СБУ Володимир Зеленський порушив дві передвиборчі обіцянки: що в його команді не буде «старих облич» і що відбір кандидатур на важливі посади буде проходити на відкритому конкурсі.

Про це в ефірі видання ІНФОРМАТОР у ході обговорення перших десяти днів президентства Володимира Зеленського сказав політичний експерт Мар’ян Ощановський.

«Зеленський обіцяв, що в його команді не буде «старих кадрів». Але вони є – Рябошапка, Богдан, Данилюк. При чому ті та інші кадрові призначення відбулися без відбору на відкритому конкурсі. Фактично, під час кадрових призначень Зеленський порушив дві передвиборчі обіцянки», – зазначив експерт.

Дивитися з 31:00

https://www.facebook.com/informator.ukraine/videos/2124997520961836/

За його словами, «кадри Зеленського» можна поділити на три категорії: «старі обличчя», «нові обличчя» і «любі друзі».

«Кадрові призначення Зеленського можна поділити на умовні три категорії. Перша категорія – це «старі обличчя», куди можна записати Богдана, Данилюка, інших посадовців, які вже працювали в органах влади. Друга – «нові обличчя». Сюди можна записати Стефанчука (Руслан Стефанчук, представник президента у Верховній Раді, – ред.) та інших людей, які раніше не працювали з президентом. І третя – це люди з бізнес-оточення Зеленського, які разом з ним займалися «Кварталом», – розповів Ощановський.

Загалом, за словами експерта, кадрові призначення Зеленського нагадують призначення Порошенка, в команді якого також були і реформатори, і бізнес-партнери, і люди з досвідом роботи в держорганах.

«Якщо ми говоримо про Порошенка, то з часом в його оточенні перемогу здобули «любі друзі», які витіснили реформаторів з уряду і Адміністрації президента. Тому питання в тому, яка з команд переможе в оточенні Зеленського», – резюмував він.

Нагадаємо, Володимир Зеленський в черговий раз порушив закон.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>