15.4 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Кабмін виділив кошти на 500 квартир для ветеранів АТО, переселенців і майданівців

Кабмін ухвалив рішення про перерозподіл коштів для придбання близько 500 квартир для учасників АТО/ООС, переселенців, майданівців та родин загиблих воїнів.

Про це заявив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час засідання уряду у середу, 12 червня, повідомляє “Укрінформ”.

“Раніше кошти направлялися будівельникам, будували там, де була земля, і люди отримували квартири інколи в інших населених пунктах. Зараз гроші видають безпосередньо людям. Гроші “ходять” за людиною”, — зазначив прем’єр.

Згідно з розпорядженням уряду, виділяється 24,9 млн грн на квартири для внутрішньо переміщених осіб, що брали безпосередню участь в антитерористичній операції та визнані особами з інвалідністю внаслідок війни ІІІ групи або учасників регулярних або добровольчих формувань.

Крім того, виділяється 199,8 млн грн  сім’ям загиблих учасників бойових дій на території інших держав та особам з інвалідністю І-ІІ групи з числа учасників бойових дій на території інших держав.

“Стратегічне завдання уряду — забезпечення зростання економіки – сприятиме подальшому розвитку подібних програм підтримки”, — наголосив прем’єр-міністр.

Раніше ми писали, що ПриватБанк виграв у Верховному суді у компанії Коломойського справу щодо заставного майна.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>