8.7 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Інвестиції в освіту молоді – запорука економічного розвитку країни, – Ляшко

Завдання держави зробити все, щоб талановиті діти могли себе реалізувати в рідній країні. На цьому наголосив Олег Ляшко під час фіналу всеукраїнського конкурсу науково-дослідних робіт Малої академії наук. Цього року на фінал конкурсу у КПІ приїхали 1300 дітей з усієї країни, які захистили науково-дослідні роботи у своїх районах та областях. Політик вручив найкращим грамоти з преміями та побажав успіхів. 

«Молодь – це не просто наше майбутнє, це наше життя. Тут найкраща українська талановита молодь і завдання держави зробити все, щоб ці діти змогли себе реалізувати. Це майбутні вчені, педагоги, ті люди, які прославлятимуть нашу країну», – зазначив Олег Ляшко, – передає прес-служба РПЛ.

Політик багато років поспіль приїздить до МАН, підтримує проекти організації і вибиває з бюджету гроші на талановиту молодь. За це керівник Малої академії наук Святослав Довгий називає Олега Ляшка великим другом МАН. Народний депутат пообіцяв і цього року допомогти із виділенням 10 мільйонів гривень бюджетних коштів, яких не вистачає на потреби академії.

«Треба торгувати не сировиною, а інтелектом, готовою продукцією і робити найкращі інвестиції в науку і освіту. Не ходити, не побиратися, ні в кого нічого не просити, а зробити ставку на молодь і зробити найкращі інвестиції в цих чудових хлопців і дівчат, їхній розвиток, їхнє майбутнє, а вони віддадуть сторицею, зробивши нашу країну найсильнішою, яка всім дасть фору», – наголосив політик.

Особливу подяку директору МАН Олег Ляшко висловив за підтримку дітей із сільської місцевості. Політик не з чуток знає, як важко пробиватися у житті із села, без блату і «волохатої» руки.

«Ви розкриваєте таланти, знаходите їх у найвіддаленіших селах, райцентрах, містечках. Зараз, на жаль, така історія, що важко дитині з села пробитися, розкритися, знайти себе. МАН дає такі можливості», – наголосив політик.

Побачивши Олега Ляшка, діти наввипередки бігли до нього і залюбки робили з ним селфі, а він розпитував їх про винаходи та плани на життя.

Нагадаємо, Олег Ляшко підказав Володимиру Зеленському, як знизити вартість тарифів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>