12 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

Інспектор ДФС збагатився з продажу незадекларованого майна

Інспектор сектору податків і зборів з фізичних осіб Сихівського відділення Галицької ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області Ігор Лазірко задекларував 965 тисяч гривень прибутків.

Про це стало відомо із суттєвих змін у декларації податківця.

Сьогодні, 27 березня Лазірко задекларував дохід від відчуження рухомого майна на 956 тисяч гривень. Покупець майна – фізична особа.

У декларації податківця за 2017 рік з рухомого майна зазначено лише 2 автомобілі. Одне з авто TOYOTA LAND CRUISER 200 2011 року випуску з даних у документі коштує 552 тисячі 390 гривень.

Вартість другого автомобіля не вказана, але на спеціалізованому сайті знаходимо інформацію, що TOYOTA RAV4 2003 року випуску коштує в середньому 8 тисяч доларів США, тобто близько 214,5 тисяч гривень.

Отже, у змінах до декларації мова йде не про ці два авто, адже вони набагато дешевші, ніж задекларований сьогодні дохід від відчуження рухомого майна. Нагадаємо, з цінного рухомого майна у декларації Лазірко більше нічого немає. Отже, податківець продав незадеклароване майно.

У декларації також вказані доходи інспектора ДФС. За минулий рік він отримав 26 тисяч 670 гривень зарплати від Сихівського відділення Галицької ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області та 64 тисячі 576 гривень від ГУ ДФС у Львівській області. Його дружина декларує 38 тисяч 112 гривень зарплати.

Але незрозуміло, як родина з прибутком у трохи менше ніж 11 тисяч гривень на місяць, обжилася такою кількістю нерухомості. У родини податківця, окрім двох авто, є купа нерухомості: три квартири у Львові (одна з них вартістю майже 2 мільйона гривень, – ред.), місце для зберігання індивідуального автотранспорту № 17, місце для зберігання індивідуального автотранспорту № 6, місце для зберігання індивідуального автотранспорту № 4 та нежитлові приміщення. Уся нерухомість почала з’являтися у родині починаючи з 2012 року.

Нагадаємо, заступник начальника управління – начальник відділу ГУ ДФС у м. Києві Олександр Гапон придбав квартиру в столиці за два мільйони.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>