15.4 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Ініціативи ВР щодо імпічменту: Безсмертний радить депутатам вгамуватися

Новообраному Президенту України потрібно переговорити з головою парламенту і запропонувати припинити «гарячку» у ВРУ, яка нікому не йде на користь.

Про це в ефірі програми на телеканалі ZIK заявив Надзвичайний і Повноважний Посол України, представник України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи у 2014-2016 роках Роман Безсмертний.

Політик, відповідаючи на запитання глядачів, чи ухвалить Верховна Рада 25 квітня закон про мову, зазначив, що підтримує необхідність прийняття такого законопроекту. Він зазначив, що сподівається на те, що у парламентарів вистачить сили і волі ухвалити документ, адже такий закон уже «перекипів» у ВРУ.

Роман Безсмертний, коментуючи законодавчі ініціативи, які Верховна Рада України планує розглянути на пленарному засіданні уже завтра, щодо імпічменту Президента, зняття депутатської недоторканності та інші, зауважив: «Оця «гарячка» – намагання ВРУ прийняти закон про імпічмент, про Президента, мені здається, що депутатам треба вгамуватися. Самому новообраному Президенту треба переговорити з головою парламенту і запропонувати припинити цю «гарячку», бо вона нікому не йде на користь».

Нагадаємо, почесний патріарх Православної церкви України Філарет сьогодні прийшов до Верховної Ради, де розглядався закон про забезпечення функціонування української мови як державної.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>