15.4 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Інавгурація блокує подальше свавілля Порошенка, – Савченко

Сьогодні, 14 травня, до порядку денного Верховної Ради не внесли голосування щодо дати інавгурації новообраного президента України Володимира Зеленського.

Спікер парламенту Андрій Парубій, вочевидь, визначив інші пріоритети. Однак активно ширяться чутки, що інавгурація Зеленського блокує роботу Ради.

Позафракційний народний депутат Надія Савченко у кулуарах Ради розповіла кореспонденту ІНФОРМАТОРа про свою позицію щодо інавгурації Зеленського.

“Інавгурація не блокує роботу Верховної Ради, ми це розуміємо. Вона блокує подальше свавілля президента Порошенка, який і далі розставляє своїх людей, який виводить кошти з України, який встигає накрастися всього, що він ще не накрався, який намагається замести сліди щоб його не посадили, який намагається перебрати на себе підпорядкування збройними силами і армією. Для цього потрібно провести інавгурацію трохи раніше, щоб у Зеленського була можливість сформувати свою команду, була можливість розбудувати процес обміну полоненими “всі на всіх”, побудувати мінський процес. Ось для цього потрібна інавгурація. Це ніяк не загрожує роботі парламенту”, – зазначила Савченко.

Раніше Надія Савченко розповіла про те, яку посаду вона хотіла би отримати за президента Володимира Зеленського.

Фото- Роман Пєтушков

для ІНФОРМАТОРа

2 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>