7.7 C
Kyiv
Вівторок, 23 Квітня, 2024

Гриценко стверджує, що Порошенко хотів домовитися з ним про підтримку у другому турі

Екс-кандидат у президенти Анатолій Гриценко заявив, що Петро Порошенко хотів домовитися з ним про підтримку у другому турі виборів. Проте Гриценко не планує підтримувати чинного главу держави.

Про це лідер «Громадянської позиції» заявив в інтерв’ю Українській правді.

«Були дві спроби вмовити мене поспілкуватися з Петром Олексійовичем. Я відповів: нехай прийде сюди, скажу йому все в очі. Я відмовився, там немає про що говорити. Ми востаннє спілкувалися очі-в-очі в жовтні 2014 року. Я побачив, що це стіна, просто стіна. Далі стукати немає жодного сенсу. Це залізобетонна стіна, за якою владу використовують заради власного збагачення, а далі фальш. Коли в очі брешуть – я не витрачаю на це час. Спроба була безперспективна ще до того, як я вийшов на прес-конференцію після екзит-полів», — сказав Гриценко.

За його словами, зі штабу чинного президента до нього зверталися 31 березня та 1 квітня.

Щодо можливої підтримки кандидата Володимира Зеленського Гриценко ще не визначився, бо хоче спершу зустрітися з ним. Про проведення зустрічі він уже домовився.

«Не можу зараз сказати. Зможу після зустрічі з ним очі-в-очі. Це, по факту, людина, яка отримала шанс стати главою держави. І питання країни, народу — це зараз питання №1», — сказав політик.

Гриценко зазначив, що позитивно оцінює Зеленського «як професіонала своєї справи».

«Так, мені щось подобається, щось не подобається, але загалом оцінка позитивна. Але зараз у нього зовсім інша іпостась. У цій ситуації люди, які будуть на ключових напрямках і постах, надзвичайно важливі», — резюмував він.

Зазначимо, у першому турі виборів Гриценко посів п’яте місце, набравши 6,91% голосів. Гриценко заявив, що більше не буде балотуватися в президенти.

2 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>