5 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Гриценко назвав першу п’ятірку своєї партії “Громадянська позиція” для участі у парламентських виборах

Лідер партії “Громадянська позиція” Анатолій Гриценко представив команду, з якою піде на позачергові парламентські вибори в Україні.

Про це стало відомо на представленні кандидатів від партії 10 червня, – передає “Обозреватель”.

Список очолив сам Гриценко, далі в топ-5 партії розмістилися лідер партії “Народний контроль” Дмитро Добродомов, лідер партії “Рідна країна” Микола Томенко, лідер “Європейської партії” України Микола Катеринчук, адвокат і громадський діяч Марина Соловйова.

У список також увійшли генерал-майор Віктор Трепак, банкір і меценат Олександр Савченко, нардеп VII і VIII скликання Єгор Фірсов. У партії буде тільки п’ять осіб, які були депутатами, ще двоє були в уряді.

“Тут немає людей, які бояться сказати, що Росія – агресор. Немає людей з якимось корупційним шлейфом”, – зазначили представники партії.

Анатолій Гриценко також повідомив, що готовий сформувати і очолити уряд.

“Ми формували команду з професійних людей. Серед нас є ті, хто можуть на цій посаді, віце-прем’єрів, міністрів, очолити НАБУ, СБУ. Це все – питання не призначень, а відповідальності”, – заявив Гриценко.

Раніше Радикальна партія назвала своїх кандидатів до Верховної Ради.

Також першу десятку своїх партій оголосили лідер партії “Українська стратегія” Гройсман, лідер партії “Голос” Вакарчук і партія “Слуга народу” Зеленського.

3 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>