9.8 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Гриценко хоче завершити «реформу» проросійського міністра режиму Януковича

Лідер «Громадянської позиції» хоче довести до логічного завершення «реформу» колишнього міністра оборони Павла Лебедєва.   

Кандидат у президенти України Анатолій Гриценко обіцяє у разі перемоги на виборах скасувати призов до армії та перевести ЗСУ на виключно контрактну форму служби.

«Одним з перших рішень я скасую примусовий призов на строкову службу. Армія буде повністю контрактною», – заявив Гриценко під час Форуму демократичних сил, на якому його висунули кандидатом у президенти.

На своїй сторінці у Facebook блогер Мар’ян Ощановський нагадав, що раніше міністр оборони в уряді Миколи Азарова Павло Лебедєв вже пропонував скоротити чисельність ЗСУ, скасувати призов до армії та перевести її на «контракт». Згідно з задумом Лебедєва, який після втечі Віктора Януковича проживає в окупованому Криму, восени 2013 року мав пройти останній примусовий призов до лав армії. Його плани не були реалізовані через Революцію Гідності та російську агресію.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2244841295566520&id=100001220131221

Нагадаємо, колишній заступник начальника Гeнeрального штабу ЗСУ Ігор Романeнко розповів про «подвиг» Віктора Мужeнка, про який ранішe нe писали ЗМІ.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>