8.7 C
Kyiv
Четвер, 18 Квітня, 2024

Гордон запевняє, що партія Смєшка проходить у Раду

Дмитро Гордон упевнений, що політична партія “Сила і Честь” Ігоря Смєшка набере необхідні для потрапляння в Раду 5% голосів. Сам Гордон планує повернутися до журналістської діяльності.

Про це Гордон заявив у коментарі Громадському.

«Я певен, що в нас буде більше 5%, я певен що партія Ігоря Смешка «Сила і честь» утворить коаліцію, буде учасником широкої коаліції. Це головні плани. А я після завтрашнього дня повертаюся до журналістики», — сказав він.

Гордон додав, що і він, і Смешко «у доброму гуморі» і впевнені, що партія подолає 5-відсотковий бар’єр.

Коаліцію, на думку журналіста, мають створити «Слуга народу» та «Сила і честь».

За словами «Гордона», низький результат партія Смешка отримала на Донбасі, в Миколаївській, Херсонській, Одеській та «можливо» в Харківській областях, бо там «дуже сильний вплив» партій «Опозиційна платформа — за життя» та «Опозиційний блок».

«Проти цього нічого не зробиш, це так, це реалії України сьогодні. Якщо в Україні є більше 10%, згідно з екзит-полом, які голосують за путінську партію, це наші реалії», — резюмував Гордон.

Нагадаємо, за результатами Національного екзит-полу парламентських виборів, «Слуга народу» отримала 43,9%, «Опозиційна платформа За життя» — 11,5%, «Європейська солідарність» — 8,9%, «Батьківщина» — 7,6%, «Голос» — 6,3%. Явка на виборах склала 50,09%.

4 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>