15.4 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Гонтарева розповіла про погрози з боку Коломойського

Колишня очільниця НБУ Валерія Гонтарева заявила, що сприймає окремі висловлювання Ігоря Коломойського як особисті погрози з його боку.

Про це вона розповіла в інтерв’ю для BBC News Україна.

“Це дуже погано, що він повернувся. Погано для мене особисто, бо особисто мені він погрожує […] Особисто в інтерв’ю Коломойський заявив: якщо я не повернуся в Україну, то він мене вивезе у приватному порядку”, – каже екс-керівниця Національного банку.

“Англійською це kidnapping. Це злочин на території Великої Британії. Я хочу, щоб це було всім зрозуміло. Якщо зі мною щось станеться, щоб усі знали чому”, – сказала вона.

Пані Гонтарева має на увазі заяву Ігоря Коломойського про те, що якщо буде потрібно, екс-голову НБУ доставлять в Україну.

Так ще до свого повернення в Україну бізнесмен прокоментував цитату журналіста Bihus.Info: “В цікаві часи живемо – Коломойський ще не прилітає в Україну, а Гонтарева вже не прилітає в Україну”.

На це Коломойський відповів: “Якщо вона не прилітає, нічого страшного, ми її привеземо, якщо треба буде… Приватним порядком”.

Нагадаємо, Коломойський відреагував на заяву Зеленського щодо відновлення Донбасу через інвестиції олігархів.

36 КОМЕНТАРІ

  1. Если бы он отобрал у неё вс деньги которые она вывела с Украины и сдал в бюджет вот тогда пусть что хочет то и делает, но конечно по закону.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>